Vi arrangerar vår fjärde begagnatkonferens - BegBil-19, den 7-8 november. Föredragen på BegBil-19 är normalt 30 minuter långa. Pauserna är många, vilket är viktigt så att ni hinner att mingla och diskutera med utställarna samt alla branschkollegor. Samma plats som tidigare, Clarion Hotel Arlanda Airport.
Antalet platser är begränsat - skynda dig att boka!

Boka här

Priser BegBil-19

Pris 6 500 kr MRF-företag 4 500 kr
I priset ingår luncher och kaffe med tillbehör under torsdag-fredag samt 3-rätters middag inklusive dryckespaket och underhållning torsdag kväll. Var vänlig observera att hotellrum inte ingår, utan bokas separat, se nedan. Samtliga konferenspriser är exklusive moms.


Föredragen på BegBil-19

Föredragen på BegBil-19 är normalt 30 minuter långa. Pauserna är många och långa, vilket är viktigt så att ni hinner att mingla och diskutera med utställarna samt alla branschkollegor. Vi kommer löpande att informera om vilka föredragshållare och ämnen som bestäms, både via mail till dig som har anmält dig och här på hemsidan.


Datum, tid och plats

BegBil-19 börjar torsdag 7 november kl. 10.00 och avslutas med lunch fredag 8 november.
Konferensen hålls på Clarion Hotell Arlanda, där du också kan bo under konferensen. Vi har valt Clarion Hotel Arlanda, för att det skall vara enkelt att ta sig till och från BegBil-19, oavsett var i Sverige du kommer från. Hotellet ligger mitt på Arlanda flygplats, i anslutning till Sky City. Var vänlig observera att man gör hotellrumsbokningen direkt med Clarion Hotell, och även ev avbokningar. Du finner uppgifterna om hotellet och bokningsformulär via länken till höger.


Utställare BegBil-19

AutoConcept Insurance
Autorola
Bilfoto Sverige
Bilvision
Blocket
Carfax Sverige
DNB Finans
IF Skadeförsäkring
InternalCars/Handlarbudet
MRF Begtest
Specialfälgar i Kungsbacka
Svensk Bilgaranti
Wayke Sweden
Willis Towers Watson

Bra att veta

Utställare på BegBil-19

Nu har leverantörer till bilbranschen återigen möjlighet att presentera sina produkter och tjänster för en entusiastisk...

Läs mer

Här kan du bo under BegBil-19

Här kan du, om du behöver hotellrum, bo under BegBil-19 som går av stapeln 7-8 november...

Läs mer

Datum och plats – BegBil-19

BegBil-19 börjar torsdag 7 november kl 10.00 och avslutas med lunch fredag 8 november. Konferensen hålls...

Läs mer

Priser för BegBil-19

Vi arrangerar vår fjärde begagnatkonferens - BegBil-19, den 7-8 november. Föredragen på BegBil-19 är normalt 30...

Läs mer
Visa alla