Råd om privatleasing

MRF har tagit fram en broschyr om privatleasing för att ge en bra information till dig som funderar på att skaffa en privatleasad bil eller precis gjort det.

I MRFs broschyr ”Privatleasing – att tänka på när du leasar bil” beskrivs bland annat vad du som kund ansvarar för, villkor i leasingavtalet som är viktiga att känna till och återlämnandet. Andra halvan av broschyren innehåller exempel med bilder på vad som är normalt och onormalt slitage efter den vanligaste innehavstiden tre år och 4 500 mil.

 Här kan du läsa och bläddra i MRFs privatleasingbroschyr

Under arbetet med MRFs privatleasingbroschyr har följande organisationer och företag deltagit på olika sätt:
BIL Sweden, Finansbolagens Förening, Volkswagen Financial Services, Toyota Financial Services, DNB Finans, Santander Consumer Bank, Volvofinans Bank, Mercedes-Benz Finans, BMW Financial Services, Ford Credit och Nordea Finans.

Privatleasing har blivit allt mer populär under senare år och 2017 beräknar vi att 45 000 privatleasade bilar kommer att levereras. Redan idag rullar det över 100 000 privatleasade bilar på våra vägar.

Dela via mail

Privatpersoner

Råd om privatleasing

MRF har tagit fram en broschyr om privatleasing för att ge en bra information till dig...

Läs mer
Visa alla