MRFs informationsturné kring aktuella branschfrågor, ”MRF på väg”. Totalt har det blivit 17 nedslag från Höör i söder till Östersund i norr på sju månader. Snart kör vi mot Skellefteå den 22 februari och därefter resterande sex MRF-distrikt som ännu inte fått besök.

På flera medlemssammankomster har det blivit fullt hus och många frågor till Tommy Letzén, vd MRF, David Norrbohm, juridik, Johan Holmqvist, bilhandel, Joachim Due-Boje, verkstad, Jan Olvenmo, lack och bilskador, samt Charlie Magnusson, opinion.

– 17 stycken välbesökta branschsammankomster där vi har mött närmare 500 representanter från stora och små medlemsföretag spridda över hela landet, berättar Charlie Magnusson som varit ”turnéansvarig”.

Naturligtvis har många direkta och indirekta branschfrågor belysts under turnén.
– Inom opinion är det diesel och bonus-malus, inom bilhandel marknadsstatistik och privatleasing, inom plast, lack och bilskador MYSBY-studien och relationen till försäkringsbolagen, inom verkstad är det Godkänd Bilverkstad och Tech Academy, medan inom juridik är det ARN som varit heta ämnen bland deltagarna, fortsätter Charlie Magnusson.

Att ha besökt någon av MRF PÅ VÄGS nedslag är bara ett av många skäl att bli MRF-medlem.

Se innehåll i turnéprogrammet här

Nyheter

Wayke – riktad nyemission

Nu tar Wayke nästa steg! Erbjudande till alla 350 aktieägare att teckna en post i den...

Läs mer

Rekrytera rätt! – ny utbildning

Vikten att rekrytera rätt och rekrytera rätt chefer kommer att bli avgörande för framtiden. Den vanligaste...

Läs mer

Undvik registreringar 30 juni!

Undvik att ställa på fordon lördag den 30 juni. På grund av införandet av bonus malus-systemet...

Läs mer
Visa alla