MRFs informationsturné kring aktuella branschfrågor, ”MRF på väg”. Totalt har det blivit 17 nedslag från Höör i söder till Östersund i norr på sju månader. Snart kör vi mot Skellefteå den 22 februari och därefter resterande sex MRF-distrikt som ännu inte fått besök.

På flera medlemssammankomster har det blivit fullt hus och många frågor till Tommy Letzén, vd MRF, David Norrbohm, juridik, Johan Holmqvist, bilhandel, Joachim Due-Boje, verkstad, Jan Olvenmo, lack och bilskador, samt Charlie Magnusson, opinion.

– 17 stycken välbesökta branschsammankomster där vi har mött närmare 500 representanter från stora och små medlemsföretag spridda över hela landet, berättar Charlie Magnusson som varit ”turnéansvarig”.

Naturligtvis har många direkta och indirekta branschfrågor belysts under turnén.
– Inom opinion är det diesel och bonus-malus, inom bilhandel marknadsstatistik och privatleasing, inom plast, lack och bilskador MYSBY-studien och relationen till försäkringsbolagen, inom verkstad är det Godkänd Bilverkstad och Tech Academy, medan inom juridik är det ARN som varit heta ämnen bland deltagarna, fortsätter Charlie Magnusson.

Att ha besökt någon av MRF PÅ VÄGS nedslag är bara ett av många skäl att bli MRF-medlem.

Se innehåll i turnéprogrammet här

MRF PÅ VÄG

MRF PÅ VÄG fortsätter

MRFs riksomfattande roadshow, MRF PÅ VÄG, med ny och viktig information från branschen och MRF rullar...

Läs mer

MRFs turné “MRF PÅ VÄG”

MRFs informationsturné kring aktuella branschfrågor, ”MRF på väg”. Totalt har det blivit 17 nedslag från Höör...

Läs mer

MRF PÅ VÄG

Kom & träffa MRF! Vår Sverigeturné fortsätter. Vi vill träffa dig som jobbar på ett MRF-företag...

Läs mer
Visa alla