MRFs informationsturné kring aktuella branschfrågor, ”MRF på väg”, har gått i mål för i år. Totalt har det blivit 17 nedslag från Höör i söder till Östersund i norr på sju månader. Återstår gör Skellefteå den 22 februari och därefter resterande sex MRF-distrikt som ännu inte fått besök.

På flera medlemssammankomster har det blivit fullt hus och många frågor till Tommy Letzén, vd MRF, David Norrbohm, juridik, Johan Holmqvist, bilhandel, Joachim Due-Boje, verkstad, Jan Olvenmo, lack och bilskador, samt Charlie Magnusson, opinion.

– 17 stycken välbesökta branschsammankomster där vi har mött närmare 500 representanter från stora och små medlemsföretag spridda över hela landet, berättar Charlie Magnusson som varit ”turnéansvarig”.

Naturligtvis har många direkta och indirekta branschfrågor belysts under turnén.
– Inom opinion är det diesel och bonus-malus, inom bilhandel marknadsstatistik och privatleasing, inom plast, lack och bilskador MYSBY-studien och relationen till försäkringsbolagen, inom verkstad är det Godkänd Bilverkstad och Tech Academy, medan inom juridik är det ARN som varit heta ämnen bland deltagarna, fortsätter Charlie Magnusson.

Att ha besökt någon av MRF PÅ VÄGS nedslag är bara ett av många skäl att bli MRF-medlem.

Se innehåll i höstens turnéprogram här

Nyheter

Storsatsning av MRF på Autogloben

Nu är det knappt två veckor kvar till eftermarknadsmässan Autogloben och en storsatsning från MRFs sida....

Läs mer

All time high

Snart spränger vi 300-vallen. Det är plast-, lack- och skadesektionens Jan Olvenmos kommentar till det rekordstora...

Läs mer

Uppåt och framåt för Wayke

12 veckor efter Wayke-lanseringen har den nya bilmarknadsplatsen 1,2 miljoner besökare , 10 miljoner sidvisningar och...

Läs mer
Visa alla