All time high

Snart spränger vi 300-vallen. Det är plast-, lack- och skadesektionens Jan Olvenmos kommentar till det rekordstora intresset för MRFs Plast-, Lack- och Skadekonferens fredag 2 februari i Stockholm. Temat är i år ”Möt framtidens förändringar”.
MRFs Plast- lack & skadeträff

– Vi hade en målsättning på att bli fler än 200, men just nu är vi cirka 290 bokade och det kommer att bli några till innan konferensen börjar. Bokningen är visserligen stängd och vi håller nu på med kölistan samt speciellt inbjudna gäster, berättar Jan som tillsammans med Henrik Idemark och Kiki Öiangen ”rattar” MRF-konferensen på Clarion Hotel Stockholm.

Även den avslutande bankettmiddagen – på fredagskvällen med prisutdelningen av årets branschföretag och bästa försäkringsbolag i MRFs Försäkringsbolagsenkät 2017 – är också en succé. Idag är över 210 anmälda!

– Vi vet inte exakt varför, men vi tror att när vi nu har lagt konferensen på en vardag spelar in och att vi har satsat på ett förändrat program. Vi har fler föreläsare med kortare föredrag och konferensen är i direkt anslutning till Autogloben-mässan. Sedan kanske även valet av plats spelar in. Konferensen avslutas, för övrigt, med ett inspirerande föredrag av tidigare utförsåkaren Thomas Fogdö, berättar Jan och konstaterar att det har varit mycket arbete men otroligt roligt inför årets konferens.

Jan berättar att de nominerade till de olika priserna för verkstäder kommer att presenteras inom kort.
– Vi suger på den karamellen så länge som möjligt, säger han.

Årets program i korthet:

  • Framtidens roller på verkstaden, Louise Westman och Per Fredriksson, Kia Motors
  • Digital bilbärgning, Mats Nilsson, Assistancekåren
  • Kvalitetssäkra skadeprocessen, idag och imorgon, Mattias Knutsson, Volkswagen Group
  • Hur hanterar vi framtiden på verkstaden?, Johan Pettersson, Toyota Sweden
  • Ert varumärke som arbetsgivare, Jennifer Erdtman, Klöver Dam Marknadsbyrå
  • Attraktiv skola, attraktiv bransch, Anette Norinder, Transportföretagen
  • Rätt kompetens, rätt person, rätt tidpunkt, Martin Altås, Car-O-Liner Group
  • Ingenting är omöjligt, Thomas Fogdö, tidigare utförsåkare
Läs hela programmet på MRFs Plast- lack & skadekonferens
Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla