Givande Plast-, lack- och skadekonferens

Holmgrens-kollegerna Mats Johansson och Mats Eriksson var två av 300 deltagare på årets Plast-, Lack- och Skadekonferens. Båda var mycket nöjda med programmet.

Fr v Mats Johansson, Holmgrens, Jennifer Erdtman, Klöver Dam, och Mats Eriksson, Holmgrens.

– Det finns en hel del bra saker på programmet. Särskilt intressant var Assistancekåren om digital bärgning, VW om bilarnas teknik och Toyota om det viktiga med utbildning och kompetens.

– Sedan ska vi inte glömma Jennifer Erdtman, Klöver Dam, om hur man rekryterar. Vi lägger 100 000-tals kronor på annonsering. Hennes tips ska jag ta med mig. Särskilt detta om att sprida via sina anställda, och då är det viktigt med nöjda medarbetare, säger Mats Johansson.

Hans kollega, Mats Eriksson, värdesatte i stort samma programpunkter. Men han vill speciellt lyfta fram Martin Altås, Car-O-Liner, och hans inlägg om kompetensinventering.

– Klockrent, menar Mats. Finns ingen anledning att skicka en gubbe som redan kan allt på en kurs. Glöm inte heller behovet av utbildning hos arbetsledningen, säger Mats Eriksson.

Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla