Bilbranschen och speciellt bilhandeln står inför dom största förändringarna på decennier vilket innebär att det finns mycket spännande och intressant att arbeta med.

Då vår nuvarande bilhandelsansvarig kommer att gå i pension till sommaren söker vi nu en stark efterträdare.


Tjänsten
I rollen som Bilhandelsansvarig är du med och bidrar till branschens utveckling i allt från att utforma branschstandarder för bilhandel/privatleasing och påverka myndigheter till att konkret bidra för utvecklingar inom exempelvis Wayke som MRF står bakom. Det är ett självständigt arbete som samtidigt kräver en stor förmåga till samarbete både internt och utanför organisationen. Du driver, tillsammans med respektive ordförande, arbetet framåt i två sektionsstyrelser. Som Bilhandelsansvarig rapporterar du till MRFs vd.

Tjänstens huvudområden
• Kommunikation med medlemmar, återförsäljarföreningar och importörer
• Marknadsbevakning & statistik
• Lönsamhets- & verksamhetsfrågor
• Information & rådgivning
• Kunskapsöverföring
• Projektledning
• Politik/lobbying

Din profil
Vi tror att tjänsten passar dig som har en bred bakgrund från bilhandeln, helst från ledande befattning och gärna även med erfarenhet från importörssidan. Några personliga egenskaper som passar rollen är att du är initiativrik och strukturerad samt bra på att nätverka.

Vi är ett team på 17 personer som driver flera bolag inom MRF-sfären. Du blir därför en viktig del i maskineriet som hjälps åt för våra medlemmars och kunders bästa. Vår arbetsplats finns i centrala Stockholm på Karlavägen, där flera bilorganisationer finns samlade.

Sänd ansökan snarast till vd Tommy Letzén eller senast 30 mars på tommy@mrf.se
Frågor besvaras av Tommy på 08 701 63 19.


Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för den seriösa bilhandeln och bilverkstäderna i Sverige. Våra medlemmar finns på 1 500 platser, omsätter 130 miljarder och har 40 000 anställda.

Bilhandel

Nuläget på bilmarknaden

Varje månad kommenterar Johan Holmqvist, bilhandelsansvarig på MRF, utvecklingen på bilmarknaden. Här hittar du kommentarer och...

Läs mer

Vi söker bilhandelsansvarig till MRF

Bilbranschen och speciellt bilhandeln står inför dom största förändringarna på decennier vilket innebär att det finns...

Läs mer

MRF i samarbete med Hjärntillskott

Fyll på med impulser utifrån – Just nu en gratischans för MRF-företag den 20, 21 och...

Läs mer
Visa alla