MRFs branschanpassade och molnbaserade affärssystem VIM hanterar kundinformation och personuppgifter som berörs av den kommande, skärpta europeiska dataskyddsförordningen, GDPR som införs den 25 maj.

Datum:

21 Maj

Tid:

10.00-16.00

Plats:

Training Partners anläggning Drive Lab Center, Arlandastad

Organisatör:

MRF i samarbete med Training Partner


Mer info:

Kursen handlar till största delen allmänt om vad GDPR är och vad man ska ta hänsyn till och anpassa i sin verksamhet. Den sista delen på kursen behandlar vad man ska beakta i MRF VIM när det gäller den nya dataskyddsförordningen.

Utbildningen vänder sig till de företag som har MRF VIM. Lämplig som deltagare är personer i ledande ställning  och ansvarig för IT-system i företaget. Den delen i kursen som handlar om VIM och GDPR är något man kan förmedla till annan medarbetare.

Läs mer och boka här

Kalendarium