BegBil-19 börjar torsdag 7 november kl 10.00 och avslutas med lunch fredag 8 november. Konferensen hålls på Clarion Hotel Arlanda, där du också kan boka hotellrum under konferensen.

Vi har valt Clarion Hotel Arlanda, för att det skall vara enkelt att ta sig till och från BegBil-19, oavsett var i Sverige du kommer från. Hotellet ligger mitt på Arlanda flygplats, i anslutning till Sky city, mellan terminal 4 och 5. Man promenerar inomhus hela tiden om man kommer med flyg och från flera av parkeringshusen.

Vi dukar upp för 350 personer, sittning – runda bord. Intressanta föredrag levereras från scenen under två dagar. Kaffepauser och mingel sker i utställningslokalerna som ligger i direkt anslutning till konferenshallen. För mingel med branschkollegorna och besök hos utställarna är det avsatt gott om tid i programmet, fem pauser om 30 min utöver luncherna.

Första kvällen avslutas med en 3-rätters middag, dryckespaket och underhållning. Dag två börjar kl 9.00 och avslutas med en lunch i Clarion Hotels restaurang.


Tiderna för BegBil-19

Torsdag 7 november
kl 8.00 – 10.00 Ankomstanmälan vid konferenslokalen på plan 2, där du hämtar din namnskylt som är ditt deltagarbevis och alltid behöver bäras väl synlig. Här lämnar du också in ytterkläder och ev bagage.
Smörgås och kaffe finns framdukat.
kl 10.00 Konferensen börjar.
kl 17.40 Avslutning dag 1.
kl 19.15 Välkomstdrink och mingel.
kl 19.45 Middag, 3-rätters inkl dryckespaket och underhållning.

Fredag 8 november
Från kl 8.00 Ytterkläder och bagage lämnar du i vår konferensgarderob på plan 2.
kl 9.00 Konferensen börjar.
kl 13.00 Lunch serveras och därmed avslutas konferensen.


Tillbaka till startsida BegBil-19!

BegBil-19

Snart dags för årets begagnatdagar, BegBil-19

Programmet för BegBil-19 är satt. 7-8 november är det dags för årets stora MRF-event inom bilhandel,...

Läs mer

Utställare på BegBil-19

Nu har leverantörer till bilbranschen återigen möjlighet att presentera sina produkter och tjänster för en entusiastisk...

Läs mer

Här kan du bo under BegBil-19

Här kan du, om du behöver hotellrum, bo under BegBil-19 som går av stapeln 7-8 november...

Läs mer
Visa alla