MRF har tecknat avtal med Iteam Solutions AB om att ta över driften och utvecklingen av affärssystemet MRF VIM. Iteam arbetar just nu med att sätta upp systemet och anpassa inför kommande GDPR-lagstiftning.


Efter det att Iteam har tagit fullt driftansvar och en del stabiliserings- och GDPR-åtgärder är genomförda kommer utvecklingen av ny funktionalitet att starta. Vi bedömer att denna fas kan starta i liten skala redan i Juni.

Nyheter

Godkänd Bilverkstad – kolla filmen med MRFs vd

Lyssna på MRFs vd Tommy Letzén som berättar om fördelarna med Godkänd Bilverkstad.

Läs mer

MRF efterlyser bredare valdebatt

Bilen och bilismen är ingen av valets stora frågor denna gång trots att bensinpriset rakar i...

Läs mer

WLTP = osäkert läge!

Just nu är det mycket svårt att se alla konsekvenser av hur WLTP införandet kommer att...

Läs mer
Visa alla