1 juli är personalliggare ett lagkrav för fordonserviceföretag. För att underlätta för medlemsföretagen har MRF tecknat ett samarbetsavtal med Movenium som är leverantör av personalliggare. En branschanpassad personalliggare är resultatet av samarbetet. Visma Entry är en komplett lösning för att möta Skatteverkets nya krav för personalliggare inom fordonsbranschen.

Visma Entry är en smidig helhetslösning för att möta Skatteverkets nya krav. Applikationen är otroligt enkel att använda – du kan checka in eller ut på en sekund! Du kan i realtid se arbets- och frånvarotimmar i din mobil, surfplatta eller dator.

– Movenium är ett dotterbolag till Visma, och har sedan flera år levererat personalliggare till byggbranschen, tjänsten ligger i molnet och fördelarna är flera. För verkstäder med flera filialer ser vi en stor fördel, berättar MRFs Joachim Due-Boje.

– Om, exempelvis, en verkstadschef som ska träffa sina jämlikar på ett möte i en annan stad så måste han eller hon stämpla vid ankomst till den avdelningen. Moveniums personalliggare finns i molnet och styrs enkelt med en app i telefonen, fortsätter Jocke och tillägger att det även finns stationära elektroniska väggmonterade mottagare som ”blippas” med en bricka.

Joachim påpekar även att Skatteverket har varit tydliga med att alla som deltar i ”forsdonsserviceverksamhet” ska vara inloggade i en personalliggare i verksamhetslokalen, från 1 juli 2018. Moveniums system kan även integreras med olika löne- och affärssystem.


Om du är intresserad
Kontakta Borislav Sinik på Movenium
borislav.sinik@visma.com
Läs mer på Moveniums hemsida här

Bilverkstad

Dags att börja arbetet med Godkänd Bilverkstad

Det är viktigt att verkstäderna kommer igång med sitt arbete att bli Godkänd Bilverkstad. Klarar branschen...

Läs mer

Åtta gripna vid senaste razzian mot bilvårdsföretag

De samordnade myndighetsrazziorna mot företag verksamma inom så kallade riskbranscher, däribland bilvårdsföretag, fortsätter. Vid den allra...

Läs mer

Yrkesplugget certifieras som MBC-skola!

Yrkesplugget certifieras idag som Motorbranschcollege och MRF är på plats. Skolan klarade kraven som första friskolan...

Läs mer
Visa alla