Nu är hösten här på riktigt och det är dags att köra igång våra populära utbildningar igen. Vi fortsätter på den inslagna vägen och kör onsdagar kl. 09.00.

 

Utbildning vecka 37: För marknad och försäljning
Onsdagen den 12:e september kl 09.00 – 09.45
Vår Facebooktjänst WxR har blivit riktigt populär bland er handlare. Det är en fantastisk tjänst och helt unik för Wayke. Vi går igenom vad det är, hur den funkar och varför ditt företag ska investera i Facebookmarknadsföring via WxR. Anmäl dig till detta pass nu!

Utbildning vecka 38: För Alla
Onsdagen den 19:e september kl 09.00 – 09.45
Waykes produktchef Daniel Alman berättar om höstens produktsläpp på Wayke. Vi får höra om vad som är på gång och hur ni kan använda Wayke som en innovationsplattform. Ställ frågor och kom med önskemål till Daniel vad ni vill se på Wayke framåt.

Utbildning vecka 38: För nya kunder och säljare
Onsdagen den 26:e september kl 09.00 – 09.45
Vi fokuserar på dealer.wayke.se och wayke.se. Vi går igenom hur man lägger upp en bil och säkerställer på vilket sätt ni får maximalt antal leads på era annonser.

Anmäl dig här

Nyheter

Tack alla MRF-företag!

Tack alla MRF-företag för att ni tog er tid att svara på MRFs medlemsenkät. Det sätter...

Läs mer

Nuläget på bilmarknaden

Varje månad kommenterar Lars Lieberg, bilhandelsansvarig på MRF, utvecklingen på bilmarknaden. Här hittar du kommentarer och...

Läs mer

Seminarium – Säkerhetsgruppen för fordonsfrågor

Säkerhetsgruppen för fordonsgruppen inbjuder till sitt årliga informationsmöte och erfarenhetsutbyte, onsdagen den 21 november, kl 13.00-16.30...

Läs mer
Visa alla