250 representanter från företag varav 210 ska vara med på jubiléumsmiddagen. MRFs årliga Plast-, Lack- och Skadekonferens nu på fredag, 1 februari i Stockholm, har rekordmånga anmälda efter att anmälningstiden gått ut.

– Ifjol var vi ”all time high” med 290 konferensdeltagare, vilket var på gränsen till att vi klarade av. 250 är hanterbart på alla sätt och vis både för oss och deltagarna, menar MRFs Jan Olvenmo som tillsammans med kollegerna Kiki Öiangen, Jeanette Edman och Henrik Idermark svarar för konferensens projektledning och koordination.

Programmet för årets Plast-, Lack- och Skadekonferens lyfter samtliga viktiga frågor i branschen, enligt Jan Olvenmo.

– Rekrytering, kompetens och därmed kravet på en attraktiv bransch att arbeta i är jätteviktigt, likaså kvalitets- och ledarskapsfrågorna samt framtidens teknik och material, säger Jan och tillägger att allt detta ska kondenseras och smälta samman till ett intressant konferensprogram för deltagarna och de supporterande utställarna.

– Vi avslutar allt med en inspirerande talare. Ifjol hade vi Tomas Fogdö, i år har vi samhälls- och framtidsanalytikern Troed Troedson på plats med en inspirerande spaning, berättar Jan.

Konferensen inleds av Urban Magnusson, ordförande för MRFs Plast-, Lack- och Skadesektion, och avslutas med Jubiléumsmiddag med utdelning av årets branschutmärkelser samt presentation av resultatet i MRFs Försäkringsbolagsenkät.

Läs allt om programmet här

Bilplast

Ett ”andra liv” åt bilplasten är viktigt

Frågan om vad som händer med bilplasten är brinnande aktuell. Inte minst är den det efter...

Läs mer

Utbildningar inom bilplast – kolla filmen

Allt fler lack- och skadeverkstäder utbildar sig inom bilplastreparationer. Speciellt glädjande är att allt fler grundutbildade...

Läs mer

149 skäl att vara medlem i MRF

En uppdaterad version! Vi har även till detta år gjort en sammanställning av vår verksamhet där...

Läs mer
Visa alla