Snart dags för plast, lack & skadekonferens

250 representanter från företag varav 210 ska vara med på jubiléumsmiddagen. MRFs årliga Plast-, Lack- och Skadekonferens nu på fredag, 1 februari i Stockholm, har rekordmånga anmälda efter att anmälningstiden gått ut.

– Ifjol var vi ”all time high” med 290 konferensdeltagare, vilket var på gränsen till att vi klarade av. 250 är hanterbart på alla sätt och vis både för oss och deltagarna, menar MRFs Jan Olvenmo som tillsammans med kollegerna Kiki Öiangen, Jeanette Edman och Henrik Idermark svarar för konferensens projektledning och koordination.

Programmet för årets Plast-, Lack- och Skadekonferens lyfter samtliga viktiga frågor i branschen, enligt Jan Olvenmo.

– Rekrytering, kompetens och därmed kravet på en attraktiv bransch att arbeta i är jätteviktigt, likaså kvalitets- och ledarskapsfrågorna samt framtidens teknik och material, säger Jan och tillägger att allt detta ska kondenseras och smälta samman till ett intressant konferensprogram för deltagarna och de supporterande utställarna.

– Vi avslutar allt med en inspirerande talare. Ifjol hade vi Tomas Fogdö, i år har vi samhälls- och framtidsanalytikern Troed Troedson på plats med en inspirerande spaning, berättar Jan.

Konferensen inleds av Urban Magnusson, ordförande för MRFs Plast-, Lack- och Skadesektion, och avslutas med Jubiléumsmiddag med utdelning av årets branschutmärkelser samt presentation av resultatet i MRFs Försäkringsbolagsenkät.

Läs allt om programmet här

Dela via mail

Bilplast

Betygsätt försäkringsbolagen

Fortfarande finns möjlighet att svara på vår enkät om försäkringsbolagen. Det är lack- och skadeföretagens chans...

Läs mer

Kurser online i Kemiska arbetsmiljörisker

MRF arrangerar nu utbildningen i ”Kemiska arbetsmiljörisker” AFS 2014:43 (även kallad härdplastutbildning) som webbkurs där du...

Läs mer

Passa på att utbilda

MRFs kurser i bilplastteknik respektive elsäkerhet hos BoJo rullar på enligt plan. – Att vi kan...

Läs mer
Visa alla