Snart dags för plast, lack & skadekonferens

250 representanter från företag varav 210 ska vara med på jubiléumsmiddagen. MRFs årliga Plast-, Lack- och Skadekonferens nu på fredag, 1 februari i Stockholm, har rekordmånga anmälda efter att anmälningstiden gått ut.

– Ifjol var vi ”all time high” med 290 konferensdeltagare, vilket var på gränsen till att vi klarade av. 250 är hanterbart på alla sätt och vis både för oss och deltagarna, menar MRFs Jan Olvenmo som tillsammans med kollegerna Kiki Öiangen, Jeanette Edman och Henrik Idermark svarar för konferensens projektledning och koordination.

Programmet för årets Plast-, Lack- och Skadekonferens lyfter samtliga viktiga frågor i branschen, enligt Jan Olvenmo.

– Rekrytering, kompetens och därmed kravet på en attraktiv bransch att arbeta i är jätteviktigt, likaså kvalitets- och ledarskapsfrågorna samt framtidens teknik och material, säger Jan och tillägger att allt detta ska kondenseras och smälta samman till ett intressant konferensprogram för deltagarna och de supporterande utställarna.

– Vi avslutar allt med en inspirerande talare. Ifjol hade vi Tomas Fogdö, i år har vi samhälls- och framtidsanalytikern Troed Troedson på plats med en inspirerande spaning, berättar Jan.

Konferensen inleds av Urban Magnusson, ordförande för MRFs Plast-, Lack- och Skadesektion, och avslutas med Jubiléumsmiddag med utdelning av årets branschutmärkelser samt presentation av resultatet i MRFs Försäkringsbolagsenkät.

Läs allt om programmet här

Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla