Nu är det hög tid att sätta en bock i kalendern för Automässan 2020. Mässan, som är Nordens största motorbranschsammankomst, arrangeras 15-18 januari i Göteborg nästa år. MRF är med som samarbetspartner till mässan med ansvar för bland annat seminarie- och scenprogram. Dessutom är MRFs Plast-, Lack- och Skadekonferens 2020 utlokaliserad till Göteborg och arrangeras fredag 17 januari.

MRFs marknadskoordinator Jeanette Edman är projektledare för MRFs deltagande i Automässan. Hon kan berätta att arbetet redan ligger långt fram.
– Ett förslag till seminarieprogram finns nu och har presenterats för mässgruppen. Kunskapsinnehållet blir allt viktigare i mässformatet och inte minst för besökarna, inleder Jeanette och fortsätter:

– Det är också viktigt att seminarieprogrammet vänder sig till samtliga besökargrupper och inte bara personbilsverkstäder utan även till lastbils-, däck-, lack- och skadeverkstäder. Vid nästa möte för mässgruppen, i april, kommer vi att spika hela seminarieprogrammet.

Jeanette berättar vidare att intresset för Automässan 2020 är riktigt stort jämfört med mässan 2017. Hittills är 12 680 m2 bokade jämfört med 10 900 m2 vid samma tid för tre år sedan.


Jeanette Edman, marknadskoordinator MRF
Skicka ett mejl till Jeanette

Bilverkstad

Godkänd Bilverkstad tar fart – 1000 verkstäder på väg in

800 allbilverkstäder på väg in, tre generalagenter som hittills ställt sig bakom och 92 verkstäder som...

Läs mer

Gruppundantagen inom EU förändras

Arbetet med förändringar av regelverk för bilbranschen står inför en uppdatering.

Läs mer

Tech Academy – digital fordonsutbildning

Tech Academy är en digital och interaktiv utbildningsplattform med inriktning på fordonsteknik för såväl personbilar som...

Läs mer
Visa alla