Nu är det hög tid att sätta en bock i kalendern för Automässan 2020. Mässan, som är Nordens största motorbranschsammankomst, arrangeras 15-18 januari i Göteborg nästa år. MRF är med som samarbetspartner till mässan med ansvar för bland annat seminarie- och scenprogram. Dessutom är MRFs Plast-, Lack- och Skadekonferens 2020 utlokaliserad till Göteborg och arrangeras fredag 17 januari.

MRFs marknadskoordinator Jeanette Edman är projektledare för MRFs deltagande i Automässan. Hon kan berätta att arbetet redan ligger långt fram.
– Ett förslag till seminarieprogram finns nu och har presenterats för mässgruppen. Kunskapsinnehållet blir allt viktigare i mässformatet och inte minst för besökarna, inleder Jeanette och fortsätter:

– Det är också viktigt att seminarieprogrammet vänder sig till samtliga besökargrupper och inte bara personbilsverkstäder utan även till lastbils-, däck-, lack- och skadeverkstäder. Vid nästa möte för mässgruppen, i april, kommer vi att spika hela seminarieprogrammet.

Jeanette berättar vidare att intresset för Automässan 2020 är riktigt stort jämfört med mässan 2017. Hittills är 12 680 m2 bokade jämfört med 10 900 m2 vid samma tid för tre år sedan.


Jeanette Edman, marknadskoordinator MRF
Skicka ett mejl till Jeanette

Bilverkstad

Biljouren första GBV-verkstaden inom VW-ledet

Godkänd Bilverkstad är en vattendelare för branschen mot konsument – de seriösa verkstäderna med fokus på...

Läs mer

Tag betalt för TPMS-inställning

Enligt uppgift kräver allt fler TPMS-system att en bilverkstad ska svara för återställandet efter hjulskiftet. Det...

Läs mer

Lagbrott inte en konkurrensfördel

Fordonsservice är en riskbransch för brottslighet kopplad till arbetslivet. Det menar Conny Svensson på Skatteverket och...

Läs mer
Visa alla