MRFs molnbaserade affärssystem MRF VIM får ytterligare funktioner som både snabbar upp och förenklar lack- och skadeverkstadens administrativa arbete. De nya funktionerna gör vardagen desto enklare för verkstaden.

Det är dels personalrapportering, dels e-fakturering. Dessutom är en helt ny och mer utvecklad version av MRF VIM på gång – MRF VIM 2.0.

– Vi kraftsamlar för den nya, uppdaterade versionen. Men den nuvarande versionen av MRF VIM har fått en personalliggarfunktion. Den är smart integrerad med systemet då alla användare som redan använder tidsstämpling kan få personalliggaren automatiskt. Med några knapptryck kan sedan närvarolistan skickas, exempelvis till en handläggare på Skatteverket, säger Henrik Idermark som ansvarar för MRF VIM.

Henrik fortsätter:
– För det andra är det klart med e-fakturering till samtliga försäkringsbolag. Sedan det roliga – fler smarta funktioner som förenklar lack- och skadeverkstadens arbete är på gång in i den nya uppdaterade versionen av MRF VIM.

Kravet på personalliggare gäller från 1 juli 2018, medan kravet på månadsvisa kontrolluppgifter till Skatteverket gäller från 1 januari 2019.Henrik Idermark
systemansvarig MRF VIM
Tel 08-701 63 29
Skicka ett mejl till Henrik

Plåt och lack

Arbetsmiljöverket och riskanalys

Att Arbetsmiljöverket, AV, är ute och gör inspektioner gällande arbetsmiljö på många olika platser i landet...

Läs mer

MRF Kalkyl igång

Nu är nya MRF kalkyl lanserad!

Läs mer

MRF utbildade CAB-personal

MRF har, för personal på CAB, genomfört två utbildningar ”Tidsättning billackering".  Från CAB deltog även personal...

Läs mer
Visa alla