Tack för alla enkätsvar från er som deltog på BegBil-18!
Eftersom över 80% av er inte vill vänta till 2020, har vi tagit beslutet att arrangera BegBil-19. Vi har lyckats hyra in oss på samma plats som tidigare, d v s Clarion Hotel Arlanda Airport. Datumet blir alltså torsdag och fredag den 7-8 november 2019, så notera det redan nu i din kalender!

Vi kommer ha möjlighet att ta emot 360 personer på BegBil-19, precis som förra året. Varmt välkomna att anmäla er till konferensen när vi under våren (i mitten av maj) sänder ut inbjudan och öppnar Bokningsportalen.

Beträffande utställardelen (17 platser), har intresseförfrågan nyligen gått ut till de företag som tidigare varit utställare på BegBil och till dem som visat intresse men inte fått plats, och vi har redan fått många positiva svar. Har du frågor om just utställningen och vill boka plats, hör av dig till Jeanette Edman, jeanette@mrf.se

Läs om BegBil-18

BegBil-18, mingelbilder

BegBil-19

BegBil-19, 7-8 nov – Save the date!

Tack för alla enkätsvar från er som deltog på BegBil-18! Eftersom över 80% av er inte...

Läs mer
Visa alla