MRF:s Stora Pris är ”Ett pris på 30 000 kr som delas ut till person eller organisation/företag som främjat utvecklingen av bilbranschen för en ökad mobilitet, funktioner för bättre resursutnyttjande och hållbarhet, ökad kunskap för flera eller förenklingar för personer i deras bilvardag. Vinnaren offentliggörs på Bilens dag, 28 oktober 2019.


Exempel på personer/företag/organisationer som kan nomineras till MRFs Stora Pris:

Känner du till en person som gjort extraordinära insatser för bilbranschen? Känner du en politiker som drivit frågor för att förenkla transportflöden genom bygden? Känner du till personer eller organisationer som arbetar för ökad hållbarhet i branschen? Känner du någon person som arbetar för ökad mobilitet? Känner du till någon kommun som gjort särskilda insatser för bilismen? Känner du en lärare som ökat teknikintresset bland elever?

Kandidater tillsammans med motivering skickas till charlie@mrf.se senast 25 september 2019, märk mejlet MRFs Stora Pris.

I juryn sitter: Martin Sköld,  Docent och författare med stort intresse för bilbranschen, Ewa Björling, tidigare Handels- och Nordisk samordningsminister med stort bilintresse, Johan Grape, konceptkreatör, företagsledare och bilentusiast, Tommy Letzén, VD MRF (Ordf i juryn)

 

Bilhandel

Förarbetet med nya gruppundantaget intensifieras

Både de vertikala och generella gruppundantagen som gällt för motorbranschen inom EU sedan 2010 ska utvärderas...

Läs mer

MRFs Stora Pris – slutkandidater klara

Juryn för MRFs Stora Pris har tagit fram fem slutkandidater bland alla nominerade. Vinnaren kommer att...

Läs mer

Seminarium – Säkerhetsgruppen för fordonsfrågor

Säkerhetsgruppen för fordonsgruppen inbjuder till sitt årliga informationsmöte och erfarenhetsutbyte, 14 november 2019, kl 13.20-16.15 +...

Läs mer
Visa alla