MRF:s Stora Pris är ”Ett pris på 30 000 kr som delas ut till person eller organisation/företag som främjat utvecklingen av bilbranschen för en ökad mobilitet, funktioner för bättre resursutnyttjande och hållbarhet, ökad kunskap för flera eller förenklingar för personer i deras bilvardag. Vinnaren offentliggörs på Bilens dag, 28 oktober 2019.


Exempel på personer/företag/organisationer som kan nomineras till MRFs Stora Pris:

Känner du till en person som gjort extraordinära insatser för bilbranschen? Känner du en politiker som drivit frågor för att förenkla transportflöden genom bygden? Känner du till personer eller organisationer som arbetar för ökad hållbarhet i branschen? Känner du någon person som arbetar för ökad mobilitet? Känner du till någon kommun som gjort särskilda insatser för bilismen? Känner du en lärare som ökat teknikintresset bland elever?

Kandidater tillsammans med motivering skickas till charlie@mrf.se senast 25 september 2019, märk mejlet MRFs Stora Pris.

I juryn sitter: Martin Sköld,  Docent och författare med stort intresse för bilbranschen, Ewa Björling, tidigare Handels- och Nordisk samordningsminister med stort bilintresse, Johan Grape, konceptkreatör, företagsledare och bilentusiast, Tommy Letzén, VD MRF (Ordf i juryn)

 

Bilhandel

Konsumentverket följer upp bilhandlare

Konsumentverket genomför en informationsinsats mot icke branschanslutna bilhandlare.

Läs mer

WLTP Status

Under veckan har det kommit ut uppgifter om en uppgörelse gällande WLTP-införande som sedan dementerats. Status...

Läs mer

Nominera till MRFs Stora Pris

MRF:s Stora Pris är ”Ett pris på 30 000 kr som delas ut till person eller...

Läs mer
Visa alla