Den nya versionen av MRF VIM är på gång. MRFs skräddarsydda affärssystem för lack- och skadeverkstäder, MRF VIM 2.0 lanseras under hösten - kraftfullt moderniserad och framför allt ännu mer användaranpassad.

– Det kommer ett helt nytt system under hösten. MRF VIM 2 är mycket enkelt att använda och har många för verkstaden användbara funktioner. En viktig del av arbetet med nya MRF VIM är att vi har intervjuat användarna om hur de vill ha det, berättar Henrik Idermark, ansvarig för utvecklingen av MRF VIM 2 på MRFs plast-, lack- och skadesektion. När den nya utgåvan ligger framme kommer ett erbjudande från MRF.Henrik Idermark
systemansvarig MRF VIM
Tel 08-701 63 29
Skicka ett mejl till Henrik

Plåt och lack

MRF PÅ VÄG lockar medlemmar

Från framtidsscenarion i stora penseldrag ner till detaljfrågor rörande poster på verkstadsfakturan. MRFs informationsturné, MRF PÅ...

Läs mer

Akademin får MRFs Stora Pris 2019

Årets pris delas av professor Maria Börjesson, VTI och professor Jonas Eliasson.

Läs mer

MRF startar branschforum för lackering

Utvecklingen inom billackering och lackmaterial går fort. Tyvärr ligger eftermarknaden i flera hänseende efter inom dessa...

Läs mer
Visa alla