Den nya versionen av MRF VIM är på gång. MRFs skräddarsydda affärssystem för lack- och skadeverkstäder, MRF VIM 2.0 lanseras under hösten - kraftfullt moderniserad och framför allt ännu mer användaranpassad.

– Det kommer ett helt nytt system under hösten. MRF VIM 2 är mycket enkelt att använda och har många för verkstaden användbara funktioner. En viktig del av arbetet med nya MRF VIM är att vi har intervjuat användarna om hur de vill ha det, berättar Henrik Idermark, ansvarig för utvecklingen av MRF VIM 2 på MRFs plast-, lack- och skadesektion. När den nya utgåvan ligger framme kommer ett erbjudande från MRF.Henrik Idermark
systemansvarig MRF VIM
Tel 08-701 63 29
Skicka ett mejl till Henrik

Plåt och lack

MRFs Stora Pris – slutkandidater klara

Juryn för MRFs Stora Pris har tagit fram fem slutkandidater bland alla nominerade. Vinnaren kommer att...

Läs mer

MRF startar branschforum för lackering

Utvecklingen inom billackering och lackmaterial går fort. Tyvärr ligger eftermarknaden i flera hänseende efter inom dessa...

Läs mer

MRF på Automässan 2020

Nu är det hög tid att sätta en bock i kalendern för Automässan 2020. Mässan, som...

Läs mer
Visa alla