För dig som arbetar med försäljning av nya och – framför allt – begagnade tunga fordon är det hög tid att reservera 18 februari i kalendern. Då arrangerar MRF sin andra begagnatkonferens för TUNGA BegBil.

Det är en heldag på Training Partner BIG, Arlandastad, med erfarenheter, insikter och diskussioner kring hur man kan utveckla sin begaffär inom tunga fordon.

– Vi befinner oss fortfarande på förslagsstadiet när det gäller programmet, men det är bra om man noterar datumet redan nu och viker 18:e februari för Tunga BegBil-20, säger Klaus Silfvenius, ansvarig för bilhandel och tunga fordon på MRF.

– Det är viktigt att även begagnade tunga fordon får sin plats i lastbilshandlarens försäljningsstrategi. Idag ser vi att många begagnade tunga fordon hanteras i helt andra kanaler än inom bilhandeln – det är allt från maskin- och fordonsauktioner till professionella uppköpare med tydliga strategier för att omsätta fordonen på, många gånger, andra marknader, fortsätter Klaus.

Nu ser vi fram emot TUNGA BegBil-20, 18 februari 2020.

 

Nyheter

Utbildningar inom bilplast – kolla filmen

Allt fler lack- och skadeverkstäder utbildar sig inom bilplastreparationer. Speciellt glädjande är att allt fler grundutbildade...

Läs mer

MRF PÅ VÄG lockar medlemmar

Från framtidsscenarion i stora penseldrag ner till detaljfrågor rörande poster på verkstadsfakturan. MRFs informationsturné, MRF PÅ...

Läs mer

Auto Awards till Godkänd Bilverkstad

Den branschgemensamma kvalitetsstandarden Godkänd Bilverkstad, GBV, har tilldelats Auto Awards speciella utmärkelse som ”Årets initiativ”. MRFs...

Läs mer
Visa alla