Cabas och Fortnox nya i MRF VIM

Ett helt nytt och toppmodernt MRF VIM, Verkstaden i Molnet, är runt hörnet.
– Inom en snar framtid ska vi testa det uppgraderade affärs- och verksamhetssystemet på några verkstäder, förklarar Henrik Idermark på MRFs Plast-, lack- och skadesektion.

 

Henrik berättar att den egna demon och testerna är klara samt att det är skarpa tester som  det är frågan om hos företagen.

– Framför allt vill jag lyfta att det går att föra över Cabas-kalkyler direkt in i MRF VIM samt att vi nu har integrerat det med ekonomi och administrationsprogrammet Fortnox som många verkstäder redan använder för att göra vardagen så mycket enklare inom bland annat fakturering och bokföring, berättar han.

 

Han berättar även att det för tillfället finns cirka 120 MRF VIM i drift bland, i först hand, lack- och skadeverkstäder.

– Förtjänsten med systemet är att det från början är utvecklat och därefter skräddarsytt för branschen. MRF VIM förenklar vardagen för verkstäderna, avslutar Henrik.Henrik Idermark
systemansvarig MRF VIM
Tel 08-701 63 29
Skicka ett mejl till Henrik

Dela via mail

Bilplast

Betygsätt försäkringsbolagen

Nu är det dags för årets upplaga av försäkringsbolagsenkäten. Det är lack- och skadeföretagens chans att...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

Kurser online i Kemiska arbetsmiljörisker

MRF arrangerar nu utbildningen i ”Kemiska arbetsmiljörisker” AFS 2014:43 (även kallad härdplastutbildning) som webbkurs där du...

Läs mer
Visa alla