Cabas och Fortnox nya i MRF VIM

Ett helt nytt och toppmodernt MRF VIM, Verkstaden i Molnet, är runt hörnet.
– Inom en snar framtid ska vi testa det uppgraderade affärs- och verksamhetssystemet på några verkstäder, förklarar Henrik Idermark på MRFs Plast-, lack- och skadesektion.

 

Henrik berättar att den egna demon och testerna är klara samt att det är skarpa tester som  det är frågan om hos företagen.

– Framför allt vill jag lyfta att det går att föra över Cabas-kalkyler direkt in i MRF VIM samt att vi nu har integrerat det med ekonomi och administrationsprogrammet Fortnox som många verkstäder redan använder för att göra vardagen så mycket enklare inom bland annat fakturering och bokföring, berättar han.

 

Han berättar även att det för tillfället finns cirka 120 MRF VIM i drift bland, i först hand, lack- och skadeverkstäder.

– Förtjänsten med systemet är att det från början är utvecklat och därefter skräddarsytt för branschen. MRF VIM förenklar vardagen för verkstäderna, avslutar Henrik.Henrik Idermark
systemansvarig MRF VIM
Tel 08-701 63 29
Skicka ett mejl till Henrik

Dela via mail

Bilplast

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Passa på att utbilda

MRFs kurser i bilplastteknik respektive elsäkerhet hos BoJo rullar på enligt plan. – Att vi kan...

Läs mer
Visa alla