MRF Plus-garanti är nu lanserad som ett komplement till den vanliga MRF-Garantin. Skillnaden för kunden är att MRF Plus-garantin sträcker sig över längre tid. Det finns heller inget tak på hur mycket försäkringen täcker.

MRF Plus-garantin är ett medlemsinitiativ och en frivillig försäkringslösning för att minska risken för våra MRF-företag. Under framtagandet har fokus varit på en bra lösning för MRF-företagen och deras kunder, varför den är mer omfattande än de flesta konkurrenters motsvarande lösningar. Vi har dessutom ett konkurrenskraftigt pris.

Fördelar med MRF Plus-garanti
För dina kunder är fördelarna med MRF Plus-garantin bland annat att den sträcker sig över längre tid och att det inte finns något tak på hur mycket försäkringen täcker. Det är två riktigt bra säljargument som du kan använda för att lättare komma i mål med en affär och samtidigt få riktigt nöjda kunder på köpet.

MRF Plus-garantin tecknas i MRF Online.


Kontakt
Vid frågor om MRF Plus-garanti kontakta Willis Towers Watson Sweden AB, George Slivo, mejla här


MRF Plus-garantin är ett samarbete mellan MRF och Willis Towers Watson Sweden AB (WTW). Försäkringsgivare är Gjensidige Försäkring och lösningen administreras av Willis Towers Watson Sweden AB.

Dela via mail

Bilhandel

Kolla filmen. DNB tar pulsen på bilSverige

DNB tar pulsen på bilbranschen och träffar MRFs VD Tommy Letzén

Läs mer

Isuzu och Mercedes toppar GA-enkäten

Isuzu tog klivet upp till förstaplatsen på personbilssidan och Mercedes försvarade sin förstaplats på lastbilssidan.

Läs mer

MRF webinar om distansförsäljning 26 maj

Onlineförsäljningen av begagnade, och snart även nya bilar, har lyft under coronakrisen. 26 maj kl 11.00...

Läs mer
Visa alla