Resultatet från årets GA-enkät har fått stor uppmärksamhet i media. Utöver dess självklara plats i vår egen tidning Motorbranschen har artiklar om GA-enkäten publicerats i bl.a. Motormagasinet, Åkeri Tidningen, Trailer, Vi Bilägare och i Dagens Industri har ämnet tagits upp i två olika artiklar.

Det är mycket glädjande att enkäten ges detta utrymme och att utvecklingen i dialogen mellan resp. importör/generalagent och dess återförsäljare generellt förbättrats så mycket.

Vår största förhoppning är att vi genom denna publicitet kan lyfta ämnet och i god dialog med de som har lite sämre resultat kan få till en utveckling så vi krymper avståndet mellan dem och de med ett bra samarbete. Ingen har ju att vinna på en dålig relation mellan parterna då det i slutändan drabbar köparen av bilarna.

Vår målsättning är givetvis att goda relationer ska råda som är ömsesidigt lönsamma för generalagenter och återförsäljare och som i slutändan leder till attraktiva erbjudanden till kunderna vilket leder till framgång för alla inblandade.

Läs på di.se här


Vid frågor kontakta
Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig MRF
Skicka ett mejl till Klaus

Dela via mail

Bilhandel

NYHET! MRF Plus-garanti

MRF Plus-garanti är nu lanserad som ett komplement till den vanliga MRF-Garantin. Skillnaden för kunden är...

Läs mer

Nyreg juli 2020

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar juli-siffrorna.

Läs mer

Webbinarium nya MRF Begtest 4.0 – 27 augusti

Välkommen att delta på webbinarium där vi presenterar nya MRF Begtest 4.0 och dess nyheter samt...

Läs mer
Visa alla