Motorbranschen söker ny chefredaktör

Som chefredaktör och ansvarig utgivare ansvarar du självständigt för en kvalitativ produktion av magasinet Motorbranschen. Ett heltidsuppdrag på frilansbasis med tillträde i januari 2021.

Arbetsbeskrivning
Du producerar och köper in text och foto inom given budget samt inköp av tryck. Du ansvarar för tidningens digitala kanaler såsom webbsida, nyhetsbrev och sociala medier, Facebook och Instagram. Vidare ansvarar du för samarbetet med den externa annonsbyrån samt avdelningen för intern traffic.

Våra kärnläsare är bilåterförsäljare- och verkstäder. Tidningen kommer ut med 9 nummer per år, uppdateras dagligen på webben och producerar cirka två nyhetsbrev i månaden.
Vi tror att du är en rutinerad redaktör och kreativ tidningsmakare, en god stilist och noggrann textredigerare, väl bevandrad i tidningsproduktion på papper och i webbformat samt vill fortsätta driva tidningens digitala utveckling. Du är insatt i publicistiska juridiska regelverk, har god organisationsförmåga samt körkort.

På en liten redaktion är det nödvändigt att du kan hantera kameran och själv skriva en del av innehållet – branschkännedom är ett stort plus. Arbetsplatsen är förlagd till ägarens, MRFs, kansli i en sekelskiftesfastighet på Östermalm i Stockholm. Medarbetare på MRF har branschkunskap och sitter med i tidningens expertpanel samt svarar på frågor inom juridik, bilhandel, verkstad samt plåt och lack.

Du har ett nära samarbete med en kvalificerad AD, ett halvtidsuppdrag på tidningen. Du erbjuds redaktionsrum med datorer, datasupport, skrivare och kontorsmaterial.

Motorbranschens vision hittar du här

Tillträde: Januari 2021 och det finns möjlighet att gå parallellt med nuvarande chefredaktör.

Välkommen med din ansökan!


Ansökan
Skicka din ansökan och CV snarast, senast den 28 augusti till Service Inside, Calle Söderberg, calle.soderberg@serviceinside.se
Har du frågor om rekryteringen, kontakta Calle Söderberg, 070-936 91 22

Frågor om tjänsten
Kontakta nuvarande chefredaktör Ing-Cathrin Nilsson, 073-344 80 26 eller MRFs VD Tommy Letzén 08-701 63 19

 

Dela via mail

Produkter och tjänster

Visa att ditt företag är medlem

MRF är ett starkt varumärke med hög igenkänning som står för trygghet och seriositet. Tusentals konsumenter...

Läs mer

Prova nya MRF Begtest 4.0

Utvecklingen av MRF Begtest 4.0 är nu klar och vi lanserar det nya systemet som är...

Läs mer

Kurs i kundvård

Satsa på god kundvård och boka dig och din personal på kundvårdsutbildning med Joachim Due-Boje. Kursen...

Läs mer
Visa alla