Välkommen att delta på webbinarium där vi presenterar nya MRF Begtest 4.0 och dess nyheter samt ger möjlighet till frågor.

WEBBINARIUM – nya MRF Begtest 4.0

Torsdag 27 augusti
kl 10.00-11.00

Innehåll
Efter ett omfattande utvecklingsarbete tillsammans med företag i branschen lanseras nu den nya versionen av MRF Begtest. Under webinariet kommer vi att visa nya MRF Begtest 4.0 samt visa fördelar som du kan få ut av systemet i form av översiktsrapporter, påminnelser och statistik men även om de förbättringar som införts för övriga användare. Mötet inleds med en presentation av systemet och alla dess nyheter och det finns också tid för frågor.

Nya MRF Begtest 4.0 ger dig full kontroll på inflödet av begagnade bilar. Du kan förboka verkstadstid med testprotokollet som underlag och när bilen anländer går den direkt till verkstad, glas eller plåt. Systemet håller sedan koll på var bilen befinner sig och larmar ansvarig när den stått för länge på ett produktionsställe. På så vis har du kontroll på hela ditt begagnatflöde, från test och värdering till försäljningshall.

Alla är välkomna att delta men fokus i presentationen är mot de som ansvarar för inbyten och inköp av fordon. Sprid gärna detta vidare till berörda medarbetare på ditt företag.

Medverkar gör:
Klaus Silfvenius och Anders Holmqvist – MRF
Jonas Nordenmark, Patrik Kullman, Robin Dehn Account,  Erik Berntsson – Bilvision

Anmälan
Vill du delta kontakta Klaus Silfvenius – klaus@mrf.se, 08-701 63 14, så får du en inbjudan.
Webinaret kommer att äga rum digitalt via Teams. Det enda du behöver är en dator med webbläsare, helst med kamera och mikrofon (för den som vill ställa frågor).


Vid frågor kontakta
Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig MRF
Skicka ett mejl till Klaus

Dela via mail

Bilhandel

NYHET! MRF Plus-garanti

MRF Plus-garanti är nu lanserad som ett komplement till den vanliga MRF-Garantin. Skillnaden för kunden är...

Läs mer

Nyreg juli 2020

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar juli-siffrorna.

Läs mer

Webbinarium nya MRF Begtest 4.0 – 27 augusti

Välkommen att delta på webbinarium där vi presenterar nya MRF Begtest 4.0 och dess nyheter samt...

Läs mer
Visa alla