NYHET! MRF Plus-garanti

MRF Plus-garanti är nu lanserad som ett komplement till den vanliga MRF-Garantin. Skillnaden för kunden är att MRF Plus-garantin sträcker sig över längre tid. Det finns heller inget tak på hur mycket försäkringen täcker.

MRF Plus-garantin är ett medlemsinitiativ och en frivillig försäkringslösning för att minska risken för våra MRF-företag. Under framtagandet har fokus varit på en bra lösning för MRF-företagen och deras kunder, varför den är mer omfattande än de flesta konkurrenters motsvarande lösningar. Vi har dessutom ett konkurrenskraftigt pris.

Fördelar med MRF Plus-garanti
För dina kunder är fördelarna med MRF Plus-garantin bland annat att den sträcker sig över längre tid och att det inte finns något tak på hur mycket försäkringen täcker. Det är två riktigt bra säljargument som du kan använda för att lättare komma i mål med en affär och samtidigt få riktigt nöjda kunder på köpet.

MRF Plus-garantin tecknas i MRF Online.


Kontakt
Vid frågor om MRF Plus-garanti kontakta Willis Towers Watson Sweden AB, George Slivo, mejla här


MRF Plus-garantin är ett samarbete mellan MRF och Willis Towers Watson Sweden AB (WTW). Försäkringsgivare är Gjensidige Försäkring och lösningen administreras av Willis Towers Watson Sweden AB.

Dela via mail

Bilhandel

Coronaenkät – viktig del i lobbyarbete

Ett första utkast till rapport föreligger av den europeiska bilhandels- och verkstadskonstellationen AECDRs kartläggning över ”coronaeffekter...

Läs mer

Årets BegBil – 19-20 november

Årets begagnatkonferens BegBil-2020 arrangeras 19-20 november, 9-11.30 båda dagarna. I år kör vi ett digitalt beg-event...

Läs mer

Begagnatmarknaden – augusti 2020

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar augustis begagnathandel.

Läs mer
Visa alla