Nominera till MRFs Stora Pris

MRF:s Stora Pris är ”Ett pris på 30 000 kr som delas ut till person eller organisation/företag som främjat utvecklingen av bilbranschen för en ökad mobilitet, funktioner för bättre resursutnyttjande och hållbarhet, ökad kunskap för flera eller förenklingar för personer i deras bilvardag.
Vinnaren offentliggörs på Bilens dag, 28 oktober 2020.


Exempel på personer/företag/organisationer som kan nomineras till MRFs Stora Pris:

Känner du till en person som gjort extraordinära insatser för bilbranschen? Känner du en politiker som drivit frågor för att förenkla transportflöden genom bygden? Känner du till personer eller organisationer som arbetar för ökad hållbarhet i branschen? Känner du någon person som arbetar för ökad mobilitet? Känner du till någon kommun som gjort särskilda insatser för bilismen? Känner du en lärare som ökat teknikintresset bland elever?

Kandidater tillsammans med motivering skickas till charlie@mrf.se senast 30 september 2020, märk mejlet MRFs Stora Pris.

I juryn sitter: Martin Sköld,  Docent och författare med stort intresse för bilbranschen, Ewa Björling, tidigare Handels- och Nordisk samordningsminister med stort bilintresse, Johan Grape, konceptkreatör, företagsledare och bilentusiast, Tommy Letzén, VD MRF (ordf i juryn)

 

Dela via mail

Bilhandel

Coronaenkät – viktig del i lobbyarbete

Ett första utkast till rapport föreligger av den europeiska bilhandels- och verkstadskonstellationen AECDRs kartläggning över ”coronaeffekter...

Läs mer

Årets BegBil – 19-20 november

Årets begagnatkonferens BegBil-2020 arrangeras 19-20 november, 9-11.30 båda dagarna. I år kör vi ett digitalt beg-event...

Läs mer

Begagnatmarknaden – augusti 2020

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar augustis begagnathandel.

Läs mer
Visa alla