Dan Håkansson får MRFs Stora Pris 2020

Årets pris går till rektor Dan Håkansson, Kattegattgymnasiet/Kristinehedsgymnasiet i Halmstad.

Dan Håkansson, rektor Kattegattgymnasiet Halmstad
Juryns motivering:
Juryn har valt att tilldela MRFs stora pris 2020 till rektorn Dan Håkansson Kattegattsgymnasiet/Kristinehedsgymnasiet i Halmstad för hans enorma förmåga att entusiasmera omgivningen till att flytta fram fordonsutbildning till helt nya nivåer.

Ett arbete som pågått under många år som nu resulterat i att en modern gymnasieskola byggts för att möta branschens teknikutveckling, samtidigt som en tydlig anda som främjar god kamratskap och utvecklingslust genomsyrar arbetet både bland elever och personal.

Kattegattgymnasiet har också under föregående år uppfyllt kriterierna för att vara ett certifierat Motorbranschcollege.

-Jag känner mig oerhört hedrad av utmärkelsen, säger Dan Håkansson. Det är ett erkännande av det engagemang och arbete som sker på skolan av lärare och personal, men även resultatet av den satsning som Halmstad kommun gjort genom att bygga en helt ny gymnasieskola för Fordons- och transportprogrammet.


I juryn sitter: Martin Sköld,  Docent och författare med stort intresse för bilbranschen, Ewa Björling, tidigare Handels- och Nordisk samordningsminister med stort bilintresse, Johan Grape, konceptkreatör, företagsledare och bilentusiast, Tommy Letzén, VD MRF (ordf i juryn)

Dela via mail

Bilhandel

AECDR nyheter från Bryssel 19/2020

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer

Missa inte årets digitala begagnatkonferens

Välkommen att boka dig på årets begagnatkonferens 19-20 november. I år kör vi ett digitalt under...

Läs mer

AECDR nyheter från Bryssel 18/2020

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer
Visa alla