Betygsätt försäkringsbolagen

Fortfarande finns möjlighet att svara på vår enkät om försäkringsbolagen. Det är lack- och skadeföretagens chans att säga sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Sista dagen att svara är 4 december!

Genom enkäten skapas en bild av branschens åsikter och synpunkter om kommunikation och relation med försäkringsbolagen. Det betyder i sin tur att vi får ett kraftfullare verktyg att arbeta med i frågor som ni anser viktiga och vill kunna påverka.

 

Du besvarar enkäten genom att klicka här

Sista dag att svara är 4 december.

Tack på förhand!


Hantering av dina personuppgifter
Har du frågor om uppföljningen eller vår hantering av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Henrik Idermark, henrik.Idermark@mrf.se. För undersökningen anlitar vi företaget 3S och genom att svara på undersökningen godkänner du att 3S behandlar dina svar och personuppgifter för att ta fram rapporter, analysera och presentera resultatet.

Dela via mail

Bilplast

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

Betygsätt försäkringsbolagen

Fortfarande finns möjlighet att svara på vår enkät om försäkringsbolagen. Det är lack- och skadeföretagens chans...

Läs mer

Kurser online i Kemiska arbetsmiljörisker

MRF arrangerar nu utbildningen i ”Kemiska arbetsmiljörisker” AFS 2014:43 (även kallad härdplastutbildning) som webbkurs där du...

Läs mer
Visa alla