Alla GA-intervjuer 2021 - MRF

Alla GA-intervjuer 2021

Per Håkansson, varumärkesdirektör Isuzu Sverige, visar stolt upp förstapriset.

Vi har intervjuat alla generalagenter och återförsäljarföreningar. Läs deras kommentarer till årets resultat. Välj märke i listan ovanför.

 

1

Isuzu toppar

Det är en bedrift att stå överst på pallen utan att ens ha haft några bilar att sälja på ett halvår! Isuzu får bäst av alla märken i 66 frågor och Isuzu kan kalla sig bästa generalagent. Igen. Nu kommer nya D-max och målet är att erövra marknadsandelar!
– Det känns gott att gå hem från jobbet när man vet att man gör sina kunder glada. Det är också roligare att gå till jobbet när inte halva arbetsdagen går ut på att bråka, säger Per Håkansson, varumärkesdirektör på Isuzu.

2

Subaru klättrar

Index ökade för andra året i rad och Subaru tar ett steg upp på topplistan till en välförtjänt andraplats. Som grädde på moset kommer den nya Outback som Filip Frennby kallar “årets viktigaste modellansering”.
– Det är jättekul att vi har tagit ett så stort steg fram trots att det har varit ett turbulent år. Vi har stått för det vi har lovat och visat våra återförsäljare att vi är en partner att lita på, säger han.

3

Kia ny på pallen

För fjärde året i följd ökar Kia i GA-enkäten. Den här gången med 5,5 procent, vilket ger märket en tredjeplats. Med ett modellprogram som ligger helt rätt i tiden och hårt arbete tillsammans med handlarna har man lyckats hålla pandemin stången. “Det är jättekul och det är mycket tack vare våra återförsäljare och ett gott betyg till de som arbetar i våra råd och styrelser. Vi har tagit till oss av den feedback vi har fått från handlarna. Det vi kan påverka lokalt har vi också försökt att göra något åt,” säger vd Peter Himmer.