MRF söker utbildningsansvarig

Bilbranschen upplever de största förändringarna på decennier. Nya tekniker, nya sätt att köpa och äga bil samt en ström av styrmedel från aktörer som påverkar framtidens affärer ställer nya krav på ökad transformation och utveckling i branschen. MRF som branschorganisation tar nu steget för att möta omvärlden och driva våra medlemmars utmaningar framåt – vill du vara med?

Din roll
Vi söker en utbildningsansvarig som ska driva och administrera utvecklingen av MRF:s utbildningar. I rollen ska du fånga utbildningsbehovet som finns i branschen och tillsammans med sektionsansvariga på MRF skapa en attraktiv och väl fungerande utbildningsportal. I rollen som Utbildningsansvarig ingår allt från att uppdatera bokningssystem, ta emot och administrera anmälningar till att teckna avtal med utbildare/lokaler samt säkerhetsställa och följa upp genomförandet. Du är även drivande i utvecklingen av MRF:s utbildningar med hjälp av aktuell digital teknik såsom web-sändningar, filmat material, e-learning.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat med administration av utbildningar och events/eventsystem i ett antal år samt ansvarat för att driva eller varit delaktig i utveckling inom utbildningsområdet. Det är önskvärt med goda kunskaper i sociala medier och meriterande om du själv hållit utbildningar samt har erfarenhet från fordonbranschen.

Som person är du driven och nyfiken, du fångar in branschens behov av kompetensutveckling och breddar MRFs utbildningsportfölj. Du är noggrann och säkerhetsställer en professionell och väl fungerande administration för kursdeltagare, lärare, partners samt kollegor. Du är social och tycker om att jobba tillsammans med andra samtidigt som du har en förmåga att jobba självständigt och tar ansvar för utvecklingen utan behov av detaljstyrning, krav eller beslut.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig, förutom placering på vårt kontor i centrala Stockholm, en spännande roll där du får vara med och driva branschens utveckling framåt. Du får stort utrymme för idéer och möjlighet att skapa förutsättningar för både branschen och våra medlemmar. En roll med stor variation och fokus på digitalisering.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med HRM Affärsutveckling. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på ”Ansök här”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast söndagen den 24 januari. För mer information om tjänsten vänligen kontakta HRM:s ansvariga researcher Amanda Scheutz, amanda.scheutz@hrmab.se, tel. 070-522 88 72 eller rekryteringsansvarige Lars Anderberg, lars.anderberg@hrmab.se


Sök tjänsten här


Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för den seriösa bilhandeln och bilverkstäderna i Sverige. Våra medlemmar finns på 1 500 platser, omsätter 130 miljarder och har 40 000 anställda.

Dela via mail

Produkter och tjänster

Läs Motorbranschen digitalt

Läs Motorbranschen digitalt på datorn, mobilen och surfplattan! Som prenumerant ingår E-tidningen i din ordinarie prenumeration....

Läs mer

MRF söker utbildningsansvarig

Bilbranschen upplever de största förändringarna på decennier. Nya tekniker, nya sätt att köpa och äga bil...

Läs mer

Webbinarium om ekonomi för lackverkstäder

Tack för ditt deltagande! MRFs webbinarium om ekonomi för lack- och skadeverkstäder fick ett bra gensvar...

Läs mer
Visa alla