Webbinarium – nya MRF Plus-garantin

MRF Plus-garantin är lanserad som ett komplement till den vanliga MRF-Garantin. Välkommen att delta på vårt webbinarium om MRF Plus-garantin, 19 maj kl 10.00-10.30.

Webbinarium – nya MRF Plus-garantin
19 maj kl 10.00-10.30

Du får veta allt om nya MRF Plus-garantin samt möjlighet att ställa frågor. Vi sänder från vår studio med Klaus Silfvenius, MRF och George Slivo, Willis Towers Watson. Sändningen körs via Teams.

  • Vad är MRF Plus-garanti?
  • Syfte och fokus
  • Fördelar med MRF Plus-garantin
  • Komma igång med MRF Plus-garanti
  • “Behind the curtain”
  • Idéer för framtiden

Boka dig till vårt kostnadsfria webbinarium om MRF Plus-garantin här


MRF Plus-garantin är ett medlemsinitiativ och en frivillig försäkringslösning för att minska risken för våra MRF-företag. Under framtagandet har fokus varit på en bra lösning för MRF-företagen och deras kunder, varför den är mer omfattande än de flesta konkurrenters motsvarande lösningar. Vi har dessutom ett konkurrenskraftigt pris.

Fördelar med MRF Plus-garanti
För dina kunder är fördelarna med MRF Plus-garantin bland annat att den sträcker sig över längre tid och att det inte finns något tak på hur mycket försäkringen täcker.

Är du intresserad av MRF Plus-garantin – Kontakta oss!
Vid frågor om MRF Plus-garanti kontakta George Slivo, Willis Towers Watson Sweden AB, på telefon 08-546 35 910 eller mejla här


MRF Plus-garantin tecknas i MRF Online.


MRF Plus-garantin är ett samarbete mellan MRF och Willis Towers Watson Sweden AB (WTW). Försäkringsgivare är Gjensidige Försäkring och lösningen administreras av Willis Towers Watson Sweden AB.

Dela via mail

Bilhandel

Plats för elbilar i framtidens Stockholm

På SVD Debatt har den blågröna majoriteten i Stockholm ett inlägg om hur de vill prioritera...

Läs mer

EU-kommissionen vill utreda tillgång till fordonsdata

EU-kommissionen har presenterat en första utvärdering av den konkurrensreglering, ett vertikalt och sektorsvist gruppundantag, som finns...

Läs mer

Nyreg maj 2021

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar inom kort registreringssiffrorna för maj månad.

Läs mer
Visa alla