Årsstämma i Wayke

Aktieägarna i Wayke Holding AB välkomnas till årsstämma onsdagen den 21 april 2021 i Stockholm. Med anledning av pandemin kommer genomförandet av årsstämman ske genom en så kallad hybrid-årsstämma där representanter från styrelsen deltar fysiskt men där det är önskvärt att övriga aktieägare deltar via telefon. Se till att boka din plats senast 16 april.

Årsstämman består av två delar. Den första delen är en presentation av Waykes vd Martin Fransson som börjar kl 09.00 och den andra delen är den formella stämman som börjar kl 10.50. VDs presentation kommer att hållas via en separat videolänk, medan den formella stämman hålls via telefon. Anmälan till årsstämman görs via länk nedan och efter genomförd anmälan kommer ni erhålla en bekräftelse med nödvändiga uppgifter för att kunna delta via telefon på årsstämman. Inbjudan och länk till VDs presentation skickas ut separat efter att sista dag för anmälan har passerat.


Årsstämma Wayke Holding AB
  • kl 9.00-9.45
    VD Martin Franssons presentation från verksamhetsåret
    Via separat webinar

 

 

Anmälan till årsstämman senast fredagen den 16 april. Gör din anmälan här
 

Vänligen notera om du företräder flera företag så behöver detta meddelas till Wayke i samband med anmälan. Kontaktuppgifter till Wayke finns i stämmokallelsen ovan.

Dela via mail

Bilhandel

Begagnatmarknaden – mars 2021

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar inom kort marssiffrorna för begagnatmarknaden.

Läs mer

AECDR nyheter från Bryssel 13/2021

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer

Varning för hot!

Till VD:ar på MRFs medlemsföretag MRF har blivit kontaktade av en handlare i Jönköpingstrakten. Ett gäng...

Läs mer
Visa alla