Nominera till MRFs stora pris 2021

Nominera nu! MRFs stora pris delas ut till person eller organisation/företag som främjat utvecklingen av bilbranschen för en ökad mobilitet, funktioner för bättre resursutnyttjande och hållbarhet, ökad kunskap för flera och förenklingar för personer i deras bilvardag. Vinnaren presenteras på Bilens dag, 28 oktober.

Vet du en politiker som drivit frågor för att förenkla transportflöden genom bygden, en lärare som ökat teknikintresset bland elever, en entreprenör som tagit fram hjälpmedel för öka möjligheten för fler att vara mobila, eller personer/organisationer som sett till att vi har möjlighet att hushålla med våra resurser på ett sätt som gör att vi har ökad hållbarhet med samma eller bättre effekt så ska du nominera denna person till “MRFs stora pris” senast den 6 oktober.

Kandidater tillsammans med en motivering skickas till Anders Östberg, anders.ostberg@mrf.se märk mailet med MRFs stora pris 2021.
Vinnaren presenteras på Bilens dag den 28 oktober.


I juryn sitter: Martin Sköld, Docent och författare med stort intresse för bilbranschen, Ewa Björling, tidigare handels- och nordisk samordningsminister med stort bilintresse, Johan Grape, konceptkreatör, företagsledare och bilentusiast, Tommy Letzén, vd MRF (ordförande i juryn)

Dela via mail

Bilhandel

AECDR nyheter från Bryssel 29/2021

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer

AECDR nyheter från Bryssel 28/2021

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer

Begagnatmarknaden – augusti 2021

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar begagnathandeln för augusti 2021.

Läs mer
Visa alla