MRF söker projektledare med elfokus - MRF

MRF söker projektledare med elfokus

Din roll
Nu söker vi en person för servicemarknad som skall driva aktuella branschprojekt med fokus inom elektrifiering i dess breda betydelse.

I ditt arbete som ansvarig för elektrifiering har du en pågående dialog med dina kollegor både på huvudkontoret, lokalt i distrikten men också med andra branschorganisationer för att bland annat vidareutveckla branschstandarden för elfordon men även utveckling av andra branschöverenskommelser. Du driver aktivt arbetet inom elektrifiering i nära samarbete med MRFs servicemarknadssektion.
Framtidens förändringstakt kommer också att kräva att MRF som organisation kommer att jobba i olika aktuella projekt där du kommer att vara projektledare för projekt som kan vara korta men också sträcka sig över helt år.

Du jobbar aktivt med våra medlemsföretag direkt eller via distrikten och regionen vilket innebär att du kommer resa en del i hela landet. Möjligheter att utgå hemifrån finns även om en hel del av arbetet kommer att vara förlagt till kontoret i centrala Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har en aktuell branschkompetens och jobbar eller har jobbat aktivt med elektrifiering och/eller utveckling inom området. Det är en fördel om du har arbetet inom ett bilverkstadsföretag men även annan adekvat branschvana är aktuellt. Du har stor vana från att utveckla verksamheter och driva projekt med olika arbetsgrupper.

Som person har du en god kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift då du kommunicerar med flera mottagargrupper i olika situationer. I din kommunikation förstår du och nyttjar dom kanaler som finns inklusive dom sociala medierna.

Du är nyfiken och drivs av att förstå och utveckla branschens behov, i första hand inom servicemarknad. Du har en god förmåga att leda dig själv och andra människor och du föredrar att jobba tillsammans med andra samt har en förmåga att skapa relevanta nätverk för framtiden. För att underlätta din vardag har du en förmåga att planera och organisera arbetet självständigt.  

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll med mycket eget ansvar och rum för idéer. Du får vara med på en resa för att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemsföretag och driva affärsområdet servicemarknad vidare i ett läge där allt är under förändring.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Intresseanmälan
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev/CV komplettera gärna med en film istället för ett personligt brev och berätta om dig själv, max 3 minuter. Skicka din ansökan till mrf@mrf.se senast 15 oktober. Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta MRFs VD Tommy Letzén.


MRF är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och bilverkstäder. Vi har ca 1500 medlemmar, vilka omsätter omkring 170 miljarder kronor och sysselsatte cirka 32 000 personer.