MRF Plus-garanti – nya villkor 1 maj

MRF Plus-garantin är ett komplement till den vanliga MRF-Garantin och ett samarbete mellan MRF och WTW. Nya villkor börjar gälla från 1 maj 2023.

För MRF-företag

MRF Plus-garantin är en garanti för begagnade bilar och en förmån för dig som MRF-företag. Garantin är ett medlemsinitiativ, med bred omfattning och ett konkurrenskraftigt pris. Här kan du läsa mer om MRF Plus-garantin och ladda ner villkoren. Nya villkor från och med 1 maj 2023.


Är du intresserad av MRF Plus-garantin – Kontakta oss!
Vid frågor om MRF Plus-garanti kontakta Willis Towers Watson Sweden AB, telefon 08-546 35 910 eller mejla motorgaranti@wtwco.com

MRF Plus-garanti tecknas i MRF Online


MRF Plus-garantin är ett samarbete mellan MRF och Willis Towers Watson Sweden AB (WTW). Försäkringsgivare är Gjensidige Försäkring och lösningen administreras av Willis Towers Watson Sweden AB.

Dela via mail

Bilhandel

Begagnatmarknaden står stabil

Försäljningen av begagnade bilar i november ökar med knappa 5% jämfört med samma månad 2022. Bensin och diesel fortsätter att tappa, elbilar däremot ökar med nästan 100% och utgör nu ca 10% av begagnatmarknaden. Även laddhybrider och elhybrider ökar kraftigt.

Webbinar om nya Wayke Dealer 5 december

Tisdag 5:e december kl. 10:00-10.30 kommer Wayke att hålla ett webbinar där du får veta allt...

Läs mer

Tesla och den fackliga konflikten – FAQ

Många verkstäder undrar hur de skall hantera den pågående Teslastrejken. Här nedan finns frågor och svar...

Läs mer
Visa alla