Den 22 januari arrangerar MRF sin första begagnatkonferens för tunga lastbilar - TUNGA BegBil-19. Konferensen hålls på Clarion Hotel Arlanda. Vi bjuder på föreläsningar som handlar om omvärldsanalys, exportförsäljning, statistik begagnade tunga fordon, best practice, Wayke tunga och mycket annat! Föredragen är normalt 30 minuter långa. Pauser kommer att finnas så att du hinner att mingla och diskutera med alla branschkollegor.

– Har du frågor eller inspel är du välkommen att kontakta oss, säger Lars Lieberg, ny bilhandelsansvarig på MRF. Men annars är det viktigaste just nu att du anmäler dig och även ser till att berörda kollegor får ta del av detta.


Boka ditt deltagande här


Föredragen

Föredragen på TUNGA BegBil-19 är cirka 30 minuter långa. Det kommer att finnas pauser som gör att du hinner mingla och diskutera med utställarna samt alla branschkollegor. Arbetet med att boka föredragshållare pågår för fullt.
Följande ämnen står på listan:
Omvärldsanalys
Statistik beg tunga fordon
Exportförsäljning av begagnat
Vem jobbar förträffligt med begagnat?
Wayke tunga
Garantier, personal och rekrytering
Inspirationsföreläsare


22 januari 2019 – Clarion Hotel Arlanda

TUNGA BegBil-19 äger rum tisdag 22 januari kl. 10.00-16.30.
Konferensen hålls på Clarion Hotell Arlanda, plan 2. Vi har valt Clarion Hotel Arlanda, för att det skall vara enkelt att ta sig till och från konferensen, oavsett var i Sverige du kommer från.


Priser och anmälan

Ni har specialpris om ni är medlemmar i MRF.
MRF-medlem 2 700 kr och övriga 3 200 kr. Boka din plats här

KONTAKTA OSS VID FRÅGOR