Medlemsförmåner
MRF håller god kontakt med viktiga leverantörer till branschen. Några väl utvalda företag har vi skrivit avtal med, för att ni som medlemsföretag ska få ta del av unika produkterbjudanden och bra rabatter. Så utnyttja dina medlemsförmåner!


Personlig svarsservice erbjuder en rad olika tjänster, bland annat telefonpassning, bemannad webchatt och servicebokning.
De erbjuder sina tjänster till alla typer av företag men har nischat sig mot bilbranschen. Personlig Svarsservice hjälper bland annat företag med avlastning av inkommande telefonsamtal samt säkerställer att inga viktiga samtal eller inkommande affärer missas. Bemannad webbchatt ligger i tiden för bilhandeln och är ett bra sätt att fånga upp dagliga webbesökare och på så vis skapa bra leads till säljarna.

MRFs medlemsföretag har förmånliga erbjudanden och priser på Personlig Svarsservice tjänster.

MRF förmånskampanj – kontakta Personlig Svarsservice senast 2017-12-31. Läs mer här:

Ta del av lanseringskampanjen som innefattar en månads kostnadsfri utvärdering av bemannad webbchatt och telefonpassning inklusive tillägget servicebokning.

Telefonpassning
Kostnadsfri utvärdering av telefonpassning.
(Gäller även tillägget Servicebokning).

Varför prova på?
• Få reda på antalet missade samtal
• Kvalité på samtalen vi fångar upp
• Framkomlighetsförbättring
• Statistik redovisas i slutet av perioden
• Antal servicebokningar gjorda ifrån oss
• Inget avtal skrivs så därmed ingen förutsättning för fortsättning förens överenskommelse har gjorts

Bemannad webbchatt
Kostnadsfri utvärdering av Bemannad Webbchatt

Varför prova på?
• Samhället digitaliseras i rask takt och fler kanaler krävs för att få in alla målgrupper
Ligger man i tankarna på chatt men inte har tid/bemanning så kan vi hjälpa till
• Ökad konvertering? Det vill säga antalet besökare på hemsidan till betalande kund
• Har man hög belastning på telefon så kan man styra en del frågor mot hemsidan

För mer information om Personlig Svarsservice olika tjänster och MRFs priser kontakta:
Kasper Bergqvist, Account manager.
08-588 970 13
kasper.bergqvist@personligtsvar.se
www.personligsvarsservice.se

Läs om erbjudandet!

 

circle200

MRFs drivmedelsavtal gäller på samtliga Circle K tankstationer i landet samt på INGOs automatstationer. Stationerna är anpassade för både personbil och tung trafik och 300 av närmare 700 är fullservicestationer som erbjuder drivmedel, biltvätt, kaffe och mat.
Har ni inget företagskort idag, så är det hög tid att ansöka om ett och ta del av de fina rabatter som Circle K (tidigare Statoil) erbjuder MRFs medlemmar. Dessutom får alla kunder tillgång till en webbportal där man enkelt kan få uppföljning och statistik på sina tankkort.
Har ni redan ett företagskort och vill koppla på ert MRF-avtal så ringer ni kundservice på 08-42 963 00.

Här kan ni ansöka om Circle K-företagskort kopplat till MRFs drivmedelsavtal

 

SmartDNA-logo_200

Stöldskyddsmärkning med DNA – SmartDNA®. Safe Solution AB erbjuder ett nytt unikt och patenterat säkerhetsskydd som har utvecklats i USA. SmartDNA® är omöjligt för brottslingar att tvätta bort, förstöra eller på annat sätt skydda sig emot. SmartDNA är inte giftigt eller hälsovådligt. Som företag kan ni jobba med SmartDNA på olika sätt. Två alternativ är följande.

  1. Ni kan själva DNAmärka er verksamhet, bildelar, maskiner och verktyg m m.
  2. Ni kan också erbjuda era kunder DNAmärkning vid leverans, service eller däckbyte som en extra tjänst.

Inget ligger väl bättre i tiden än stöldskyddsmärkning!

Safe Solution AB har öppnat en direktmail för MRF:s medlemsföretag att beställa SmartDNA® till rabatterat pris. Precis som det låter så handlar det om stöldskyddsmärkning med ditt personliga DNA hämtat från växtriket. Exempelvis DNAmärkta verktyg, fälgar eller däck som stjäls vid ett inbrott gör det möjligt för polis att snabbare spåra ursprunglig ägare. Det har också visat sig att märkdekalerna som medföljer avskräcker så pass att inbrotten i arbetsfordon märkta med SmartDNA sjönk med nästan 80 % inom ett år.

 

För produktinformation, priser och beställning, följ länken.

Se även personalerbjudandet, gäller alla anställda på företag anslutna till MRF.

För mer information och beställning av SmartDNA®, kontakta:
mrf@safesolution.se
www.safesolution.se

Läs om erbjudandet!

 

CARFAX_200

Carfax är leverantör av fordonshistorik för begagnade bilar.  Fordonshistoriken omfattas bl a av, stulna bilar, skrotade bilar, antal ägare, bristfällig mätarställning, besiktningshistorik, import eller export med mera.

CARFAX-rapporten hjälper hundratals köpare av begagnade bilar att ta bättre köpbeslut varje dag. CARFAX tillhandahåller exklusiva biluppgifter från ett flertal länder och erbjuder den mest pålitliga fordonshistorik-rapporten.

– Att ha korrekt och omfattande fordonsinformation blir allt mer viktigt i takt med att handeln med begagnade bilar blir allt mer internationell. Vi har i tidigare nummer av vår branschtidning Motorbranschen också belyst problemen som kan uppstå när kriminella organisationer ger sig in i begagnathandel säger David Norrbohm, Jurist på MRF och fortsätter; – Det är därför viktigt för det egna företaget att verkligen veta mer om de begagnande fordon man har eller är på väg att ta in i rörelsen. Erbjuder man sedan kunderna att ta del av den information man har, vinner man kundernas förtroende och du som MRF handlare visar på en professionalism i branschen som attraherar begagnatköpare.

Carfax erbjuder 20 % rabatt på CARFAX DEALER PROGRAM och finnas tillgängliga för MRF:s medlemsföretag som coacher/utbildare av sina erfarenheter och kunskaper om ”bilhistorik”.

För mer information kontakta:
Mikael Halvarsson, Sales manager Carfax
m.halvarsson.se
www.carfax.se

 

Läs om erbjudandet!


Ikaros® Cleantech är ett miljöteknikföretag som hjälper sina kunder att minska/förhindra/hantera spill av farliga ämnen, samt miljö- och brandsäker förvaring. I tjänsteutbudet ingår konsultation, både telefonledes- och på plats hos kund – samt professionell riskbedömning, i vilken Ikaros® leder utvecklingen av den mest välutvecklade metodiken och systematiken för spillskydd. Som specialister på produktval hjälper även Ikaros® företag att minska kostnader, i synnerhet inom sorption, avtorkning, smörjmedel och avfettning. Även många räddningstjänster vänder sig till Ikaros®, för erkänt effektiva och miljösäkra produktval.
Ikaros® har över 7000 aktiva kunder i den Svenska och Finska tillverkningsindustrin, och genom samarbetet erbjuds nu MRF:s medlemmar tillgång till samma professionella stöd som våra största och mest välkända industriföretag.

MRF vill genom samarbetet med Ikaros göra det enkelt för medlemsföretagen att få rätt konsultation i miljöfrågor, säger Joachim Due-Boje, servicemarknadsansvarig på MRF. Kraven på verkstädernas hantering av spillavfall varierar idag från kommun till kommun. Oljeavskiljare är ett krav i samtliga kommuner, men vilken typ som krävs är inte alltid lika lätt att förstå. På flera orter har kommunen gjort nedslag på verkstäders golvbrunnar och med kort varsel tvingat till förändring. Görs inget då kan det snabbt resultera i att kommunen kommer ut och ”pluggar” din oljeavskiljare. Då gäller det att få snabb och professionell hjälp och det är här Ikaros kan kliva in med expertis, avslutar Joachim.

Medlem i MRF

Du har 10 % rabatt på ordinarie priser gällande Ikaros tjänste- och produktutbud. Ikaros erbjuder även MRF:s medlemsföretag 30 minuters fri, telefonledes konsultation (ordinarie pris 700 kr).

För mer information om Ikaros och deras produkter och tjänster, besök Ikaros hemsida. För support ring 040-54 22 50

Läs om erbjudandet!

 

Scandic_logo

Scandic Hotels har över 80 hotell i Sverige. Ska du resa i tjänsten eller privat och behöver övernattning har du rabatt på både rum och mötespaket som MRF-medlem.

Förmånliga priser för MRF-medlemmar

Som medlem i MRF har ni 10 % rabatt på Scandichotell i Sverige, Norge och Danmark. Ni erhåller även rabatt på mötespaket inom Sverige.
Vid bokning anges alltid MRF:s avtalsnummer – det får ni genom att kontakta Henric Widén på MRF. Maila eller ring 08-701 63 17.

För bokning, gå till Scandics webbsida www.scandichotels.se

Läs om erbjudandet!

 

Logotypskatteb

Skatterättsskydd

Som medlem i Motorbranschens Riksförbund kan vi erbjuda dig och ditt företag ett juridiskt skydd om du
har oturen att hamna i en tvist med Skatteverket, något som drabbar tiotusentals företag varje år.
MRF anslutna företag har rabatt på Skattebetalarnas Skatterättsskydd – en produkt framtagen just för att ge dig som företagare extra trygghet till en låg kostnad.

Skatterätt är ett expertområde som vi på MRF normalt inte har fokus på. Därför har vi skapat detta samarbete med Skattebetalarna.

Förmånliga priser för MRF-medlemmar

Som medlem i Motorbranschens Riksförbund får du nu möjlighet att teckna Skattebetalarnas Skatterättsskydd
för endast 995 kr ex moms per år (ordinarie pris 1 500 kr ex moms). Inga ytterligare kostnader eller självrisker
tillkommer. Anmälan sker genom att betala bifogat inbetalningskort.

Vi har också skapat ett samarbete som innebär att du som MRF medlem har möjlighet att få rabatt på annan
skattejuridisk rådgivning som kan vara aktuell, såsom generationsväxlingar, köp och försäljning av bolag. Som
medlem i MRF betalar du 1000 kr/timme istället för ordinarie pris som är 1500 kr/timme.

För mer information och beställning av Skattebetalarnas tjänster, kontakta:
Skattebetalarnas Förening
info@skattebetalarna.se
08-613 17 00 (vardagar 9.00-12.30)

Läs om erbjudandet!

 

wtw_logo_rgb_500px
Willis är marknadsledande i Sveriges inom försäkringsförmedling och riskrådgivning. De har 140 medarbetare varav 65 registrerade försäkringsförmedlare med olika kompetens och 16 heltidsanställda riskingenjörer. Den svenska verksamheten ingår i en av världens största koncerner för riskhantering och försäkringsförmedling, Willis Group Holding plc.
“På Willis möter vi kompetens, professionalism och engagemang”, menar många kunder.

En unik medlemförsäkring på många sätt

– Vi vill att våra medlemmar ska känna sig trygga i vetskapen om att de är rätt försäkrade. Därför har vi tagit fram en företags- och flytande försäkring som helt är anpassad efter våra medlemmars behov säger Tommy Letzén, VD på MRF och tillägger; – Gör som många av dina MRF-kollegor redan gjort, spara in på försäkringspremien och se över ditt försäkringsskydd för företaget. Willis erbjuder MRF en skräddarsydd, heltäckande och prisvärd medlemsförsäkring för såväl bilhandel som bilverkstäder.

Har du frågor om MRF:s medlemsförsäkring eller vill jämföra med din befintliga lösning, kontakta: Willis,
mrf@willis.com
08-463 89 10

Läs om erbjudandet!

 

Bilweb_200
Bilweb är Sveriges äldsta bilsajt med över 400 000 besök varje månad. Här hittar du intressanta bilar från Sveriges bilhandlare. Bilweb växer så det knakar och har idag 700 anslutna bilhandlare med 53 000 bilar, som säljs med de garantier och den trygghet ett köp från bilhandlare erbjuder. De flesta av handlarna är dessutom anslutna till Motorbranschens Riksförbund (MRF), vilket ger en extra trygghet i bilköpet.

– Vi vill ge våra medlemsföretag bra förutsättningar för webbannonsering och vi är positiva till de tjänster Bilweb har att erbjuda. Vi ser gärna att MRF:s återförsäljare ligger steget före på webben säger Johan Holmqvist, Bilhandelsansvarig på MRF och fortsätter; – Genom samarbetet kan vi erbjuda våra medlemmar både kostnadseffektiv annonsering, nya produkter och tjänster som kommer att öka deras försäljning. Bilweb gör en nysatsning med fokus på bilhandeln och med människor från bilbranschen. Detta är något vi både gillar och stödjer.

MRF:s medlemsföretag som annonserar på Bilweb märks med en MRF-logo samt en text som informerar om fördelarna med att köpa bil hos en MRF ansluten återförsäljare. Inom kort kommer också möjligheten att publicera MRF:s varudeklaration i direkt anslutning till webbannonsering att finnas. Detta förutsätter att man använder sig av och gör VDN i MRF Begtest.

För mer information och beställning av Bilwebs tjänster, kontakta:
Mathias Björkman, VD Bilweb AB.
mathias@bilweb.se
www.bilweb.se

 

Läs om erbjudandet!

 

Har du egna förslag?

Kanske har du tankar och funderingar på andra områden eller företag som du tycker att MRF borde samarbeta med? Tveka inte att höra av dig till Henric Widén!