Lyckad begagnatkonferens – BegBil2020

Årets digitala begagnatkonferens - BegBil2020

Tack alla ni som deltog på vår digitala begagnatkonferens BegBil2020. Inom kort kommer ett gäng bilder från livesändningen, håll utkik!

Program 19-20 november här


Program och talare

Digital närvaro

Lyssna på Sofia Forsling inför BegBil2020

Sofia talar om hur digital närvaro påverkar kundresan, hur den moderna kunden gör sina val. Hur lätt det kan vara att skapa ett hinder i kundresan som medför att kunden väljer något annat, och vad vi kan göra för att undvika detta.

Sofia Forsling, head of partnership, Wayke 


Framtidsspaning

Lyssna på Göran Adlén inför BegBil2020

Göran är en av Sveriges främsta framtidsanalytiker och mest eftertraktade föreläsare. Han talar om förändringar i bilbranschen och förändrade kundkrav.

Göran Adlén, trendspanare och framtidsforskare


Elbilar – få en inblick i framtiden

Idag ligger Norge i framkant gällande elbilsförsäljningen. Marknadsandelen för elbilar är för närvarande cirka 50% i vårt grannland. Vad skiljer elbilen mot diesel- och bensinbilar? Vågar vi köpa in äldre elbilar? Vilka nya utmaningar kommer när elbilarna blir begagnade på marknaden?

Andreas Edvardsen, fd vd Bavaria Norge

Henrik Idermark, ansvarig elbilsstandard MRF


Effektiv säljstyrning på begagnat

Hur agerar Jakob som säljchef inom Torvalla Bil? Han berättar om ledarskap, engagemang och förväntningar på sig själv och på medarbetarna. Genom hårt arbete och stort engagemang har han skapat en säljkår som fungerar självständigt inom given ram, både i framgång och motgång.

Jakob Larsson, försäljningschef, Torvalla Bil


Förändrade beteenden påskyndade av coronapandemin

Tommy berättar om vilka förändringar vi har sett i bilbranschen, hur har de påskyndats av Corona och vad kan vi se framåt. Förändringarna i bilbranschen går allt fortare, Corona gav allt en knuff framåt. Vad har vi att vänta, om inte en spännande marknad.

Tommy Letzén, vd MRF 


Ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter

Rebecka och Maria kommer tala om ekonomiskt och miljömässigt hållbar mobilitet. Hur vi borde och förhoppningsvis kommer att lösa vår mobilitet.


Rebecka Carlsson, föreläsare inom hållbarhet, affärsutveckling, framtidstrender och exponentiella teknologier + grundare och vd Heureka Ventures

Maria Bratt Börjesson, professor i nationalekonomi, Statens Väg- och Transportforskningsinstitut, VTI


Agent istället för åf

Vad innebär ett agentsystem istället för återförsäljarnät? Mercedes-Benz sa upp samtliga sina återförsäljare i Sverige och erbjöd dem agentstatus istället. Detta har nu rullat i drygt ett år. Vilka erfarenheter kan vi ta del av?

Sven Claug, vd Mercedes-Benz återförsäljarförening


Digitalisering i verksamheten

Christian berättar om hur Fordonsbolaget byggt ihop hela verksamheten i ett system för att förenkla sina flöden. Genom användandet av GPS-puckar och bluetoothkopplingar har de fullständig kontroll över var bilarna befinner sig fysiskt och positionen i verksamhetsflödet.

Christian Dovrell, operativ chef, Fordonsbolaget


Begagnat allt viktigare för handlarna

Anders berättar om vikten av att processledning och systemstöd för effektivt begagnat hantering. Tråkiga ord, men vad ligger bortom dem, om inte effektiv ledning av verksamheten.

Anders Holmqvist, konsult och fd försäljningschef


Distansförsäljning

Peter talar om juridiska och ekonomiska hinder,och ställningstaganden för distansförsäljning av begagnade och nya bilar. Att komma till läget där man erbjuder nya och begagnade bilar till försäljning under distansavtalslagen, innebär överväganden och djärva beslut, och att skapa en miljö där det är tillåtet att lämna tillbaka produkten man köpt.


Peter Borelius, chef affärsutveckling, Din Bil Sverige 


 

Partners i samband med BegBil2020
Bilfoto – Bilvision – Carfax – DNB – If – Smilee – Vroom – Willis Towers Watson – Wayke

Dela via mail

BegBil2020