Bärgarna
MRFs och Assistancekårens verksamheter har sina största beröringspunkter på det lokala planet där det handlar om att lokala bärgningsföretag och MRFs medlemmar är delar i ett affärsflöde men också en trygghetskedja för kunder.
Samarbete mellan MRF och Assistancekåren

Våra största och tydligaste samarbetsområdena är att lokalt diskutera hur processer och flöden kan optimeras för bättre affärsinnehåll och kundnytta. Denna dialog har funnits under lång tid mellan våra olika organisationer. Vi kommer att vidareutveckla kontakten mellan Assistancekårens regionansvariga och MRFs distriktschefer för att hitta tillfällen för regelbundna samtal och dialog.

I övrigt finns på förbund- /företagsnivå en mycket lång historia av samarbete som skall fortsätta att vårdas och utvecklas. För närvarande finns inom myndighetsutövning och opinion samsyn inom flera områden såsom bl a bränsleskatter, arbete på väg och besiktning för att nämna några som gör att vi kan ställa oss bakom varandras utspel och kroka arm för att tillsammans bli starkare.

Senaste nytt

Bra bild av bärgarens vardag

De båda bärgarserierna ”Vägens hjältar” och ”Frusna vägar” är fin bärgningspropaganda samtidigt som de båda visar...

Läs mer

Assistancekårens mässa öppen för MRF-företag

Assistancekåren bjuder in till bärgningsmässa 1-2 juni i InfraCity, Upplands-Väsby. Kenneth Gustavsson, som projektleder mässan, berättar...

Läs mer

Öppet hus hos Assistancekåren 24-25 april

Det händer mycket hos MRF-partnern Assistancekåren. Bland annat har de valt att öppna ett nytt och...

Läs mer

Assistancekåren söker medarbetare

Söker du ett spännande sommarjobb? Assistancekåren söker nu medarbetare till sitt servicecenter i Sundbyberg.

Läs mer
Visa alla