Bärgarna
MRFs och Assistancekårens verksamheter har sina största beröringspunkter på det lokala planet där det handlar om att lokala bärgningsföretag och MRFs medlemmar är delar i ett affärsflöde men också en trygghetskedja för kunder.
Samarbete mellan MRF och Assistancekåren

Våra största och tydligaste samarbetsområdena är att lokalt diskutera hur processer och flöden kan optimeras för bättre affärsinnehåll och kundnytta. Denna dialog har funnits under lång tid mellan våra olika organisationer. Vi kommer att vidareutveckla kontakten mellan Assistancekårens regionansvariga och MRFs distriktschefer för att hitta tillfällen för regelbundna samtal och dialog.

I övrigt finns på förbund- /företagsnivå en mycket lång historia av samarbete som skall fortsätta att vårdas och utvecklas. För närvarande finns inom myndighetsutövning och opinion samsyn inom flera områden såsom bl a bränsleskatter, arbete på väg och besiktning för att nämna några som gör att vi kan ställa oss bakom varandras utspel och kroka arm för att tillsammans bli starkare.

Senaste nytt

Assistancekåren tar hem servicecenter

Under våren kommer Assistancekåren att stärka upp sin nationella organisation. Detta när ”Kåren” startar upp ett...

Läs mer

Vägens hjältar kör på

Fin bärgarpropaganda och bra information om att ha vägen som arbetsplats. TV-dokumentärserien ”Vägens hjältar” i Kanal...

Läs mer

Höjd maxhastighet för bärgare

Regeringen har beslutat om en höjning av den högsta tillåtna hastigheten för viss bärgning och bogsering...

Läs mer

Assistancekåren utbildar beställarna

Bättre förståelse för varandra, och framför allt ett tillfälle för att visa vad Assistancekåren kan och...

Läs mer
Visa alla