Pressklipp
En viktig del av vårt opinionsarbete handlar om att få genomslag i media. Det gör vi både genom att delta i debatter och skriva insändare, men också genom att jobba aktivt med viktiga frågor som pressen tar upp.

Här är några exempel på pressklipp, både debattinlägg och artiklar.

 

opinion_black “Tänk på det här innan du köper en begagnad bil”.Metro, om skruvade mätare, 2019-02-03
opinion_black “Vimmerbyföretag är bäst i Sverige”.Dagens Vimmerby, 2019-02-02
opinion_black “Begagnade bilar, konsumenternas största bekymmer”.DN, om VDN, 2019-01-23
opinion_black “Snart ny regering – och förbud mot bensinbilar”.Ny Teknik, 2018-12-18
opinion_black “Allt fler svenskar klagar hos ARN över sina köp”.Expressen, Om garantier och ARN, 2018-12-11
opinion_black “Svenskar litar mer på taxiförare än på bilförsäljare”.Expressen, 2018-12-09
opinion_black “Så många tycker bilförsäljning är jobbigt”Enköpings Posten, Wayke om att sälja sin bil, 2018-12-05
opinion_black “Gott om jobb inom motorbranschen”Nerikes Allehanda, 2018-12-03
opinion_black “Guide till att köpa bil – 10 saker att tänka på”Expressen, Köp hos en MRF-handlare, 2018-11-24
opinion_black “Bilbranschen är inte problemet utan en del av lösningen”Östersundsposten, debatt Tommy Letzén 2018-11-20
opinion_black “Allt fler begagnade bilar lämnar landet”Nacka Värmdö Posten, 2018-11-08
opinion_black “Alla begagnade bilar ska varudeklareras”Norra Västerbotten, 2018-11-04
opinion_black “Idag är det Bilens dag i Sverige – hur firar du?”Expressen, 2018-10-28
opinion_black “Bilbranschen är inte problemet, utan en del av lösningen”Gefle Dagblad, debatt Tommy Letzén 2018-10-28
opinion_black “Privatleasingen ökar – VW sopar banan med Volvo.”Expressen, 2018-10-01
opinion_black “Allt fler privatleasar, se upp för fällorna.”DN, 2018-09-29
opinion_black “Många nyfikna på bilar på stan.”Örebrokuriren, 2018-09-29
opinion_black “Full fart på Bilens dag i Västerås.”Västerås tidning, 2018-09-22
opinion_black “Den som styr över mobiliteten sitter på makten.”NWT, 2018-09-11
opinion_black “Lastbilars roll för transportsverige.”Transport och logistik, 2018-08-31
opinion_black “MRF oroade för trafiksituationen i Stockholm.”Transport och logistik, 2018-08-15
opinion_black “Vi är trötta på att inget görs åt de internationella stöldligorna.”Nyheterna, 2018-07-28
opinion_black “Snabbast säljande bilarna just nu.”Expressen, 2018-07-19
opinion_black “Begagnatförsäljningen mot nya höjder.”NSD, 2018-07-05
opinion_black “Stark försäljning av begagnade bilar.”Dagens Näringsliv, 2018-04-12
opinion_black “Ökad försäljning av begagnat.”Avesta Tidning, 2018-04-12
opinion_black “MRF tar upp kampen med Blocket.”DI, 2018-04-12
opinion_black “Miljözoner kostar miljarder.”Mitt i Stockholm, 2018-03-18
opinion_black “Tommy Letzén om självkörande bilar.”InfraSverige, 2018-03-12
opinion_black “MRF om miljözoner.”
opinion_black “Debattartikel om kallstarter.”, GP, 2018-01-22
opinion_black “MRF-företag följer alltid ARN.”FT, 2018-01-18
opinion_black “Privatleasing.”SvT, 2018-01-09
opinion_black “Rekordmånga lastbilar.”Entreprenad, 2018-01-05
opinion_black “KVD ansluter sig till MRF.”, Motormagasinet, 2017-06-13
opinion_black “Volvo tog hem förstapriset i GA-enkäten.”, Motormagasinet, 2017-05-12
opinion_black “MRF har undersökt hur nöjda bilskadeverkstäderna är med de olika försäkringsbolagen.”
Bil & Verkstad, nr 4 2017

opinion_black “MRF: Bilskatten är diskriminerande”, insändare i Dagens Opinion, 2015-02-05
opinion_black “Kritik mot miljömålsberedningen”, Motormagasinet 2016-10-24
opinion_black “74 ton och vägslitageskatt”, Pressmeddelande 2016-10-10
opinion_black “CSN-lån för körkort”, Automotor & Sport 2016-09-06
opinion_black “Privatleasing”, Expressen 2016-06-16
opinion_black “Snart världens högsta skatter”, Teknikens Värld 2016-05-11
opinion_black “Världsrekord i skatt”, nyhet i aftonbladet 2016-05-12
opinion_black “Nu blev det fel igen”, nyhet i expressen 2016-04-29
opinion_black “Världens högsta drivmedelsskatter, hur tänkte ni då?”, insändare i nt
opinion_black “Osäkerheten är monumental”, ledare i Fokus Företagsbilen
opinion_black “Åsa Romson drar fel slutsatser”, insändare i helahelsingland.se 2015-08-10
opinion_black “Varning för gasfara i bilar”, artikel i nt.se 2015-04-17
opinion_black “Varning för gasfara i bilar efter hemmafix”, artikel i di.se 2015-04-17
opinion_black “Färre besiktningar kan öka dödsolyckorna”, insändare i Svenska Dagbladet debatt, 2015-11-10
opinion_black “MRF: Därför firar vi bilens dag”, artikel i expressen.se/Allt om bilar, 2015-10-28
opinion_black “Bilens betydelse kan inte överskattas”, insändare i Barometern/OT, 2015-10-24
opinion_black “Regeringen försvårar rekryteringen av unga”, insändare i Bil & Verkstad, 2015-04-21
opinion_black “MRF: Bilskatten är diskriminerande”, insändare i Dagens Opinion, 2015-02-05