I trygga händer - MRF

I trygga händer

Vi på MRF tycker det är viktigt att du får ett seriöst bemötande och känner dig trygg när du köper och/eller reparerar din bil, vare sig det är en elbil eller konventionell bil. Som kund hos våra företag får du alltid MRFs leveransvillkor och MRFs reparationsvillkor som är godkända av konsumentverket. Dessutom omfattas du av MRFs kundskydd.

Köpa bil

Att välja rätt bilhandlare är enkelt

Att köpa ny eller begagnad bil ska vara spännande, roligt och tryggt, oavsett om du är i en bilhall eller online. Vilka rättigheter har du som köpare?

Läs mer

Reparera bil

Välj trygghet för
dig och din bil

Våra företag lämnar alltid garanti på jobb och reservdelar. MRF-anslutna verkstäder arbetar efter MRFs reparationsvillkor och utför alla jobb fackmannamässigt.

Läs mer

Elbil

Ladda din elbil snabbare

MRF tillsammans med Mobility Sweden, Drivkraft Sverige, OSS och Energiföretagen tagit fram ett antal tips för att underlätta för elbilsägare och snabbare laddning.

Läs mer

Trygghet

MRF ger dig
trygghet

Vi på MRF tycker det är viktigt att du får ett seriöst bemötande och känner dig trygg när du köper och/eller reparerar din bil. Läs mer om MRFs garantier.

Läs mer

Trygghet

Vill du kolla om ett
företag är medlem i MRF?

Sök på ort, företagsnamn eller gatuadress. Du kan även filtrera utefter kategorierna bilhandel, tunga fordon, bilverkstad, plåt och lack eller bilplast.

Skriv ditt sökord och tryck på enter för att söka. För att hitta mer info om företaget och se karta, klicka på företagsnamnet i listan!

Tryck enter när du skrivit texten i sökrutan!

Filtrera utefter