Bärgarna - MRF

Bärgarna

MRFs och Assistancekårens verksamheter har sina största beröringspunkter på det lokala planet där det handlar om att lokala bärgningsföretag och MRFs medlemmar är delar i ett affärsflöde men också en trygghetskedja för kunder.

Samarbete mellan MRF och Assistancekåren

Våra största och tydligaste samarbetsområdena är att lokalt diskutera hur processer och flöden kan optimeras för bättre affärsinnehåll och kundnytta. Denna dialog har funnits under lång tid mellan våra olika organisationer. Vi kommer att vidareutveckla kontakten mellan Assistancekårens regionansvariga och MRFs distriktschefer för att hitta tillfällen för regelbundna samtal och dialog.

I övrigt finns på förbund- /företagsnivå en mycket lång historia av samarbete som skall fortsätta att vårdas och utvecklas. För närvarande finns inom myndighetsutövning och opinion samsyn inom flera områden såsom bl a bränsleskatter, arbete på väg och besiktning för att nämna några som gör att vi kan ställa oss bakom varandras utspel och kroka arm för att tillsammans bli starkare.

Dela via mail

Senaste nytt

 • Samtal i riksdagen om kompetensförsörjning
  Samtal i riksdagen om motorbranschens kompetensförsörjning. MRF hade samlat en handfull ledamöter som är engagerade i kompetensförsörjning och arbetsmarknadsfrågor.
 • Vinnarna i GA-enkäterna 2024
  2024 års vinnare i GA-enkäterna är utsedda. Här hittar du alla intervjuer, analyser och listor.
 • AECDR nyheter från Bryssel 10/2024
  Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation – AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i EU.
 • Motorbranschen öppnar sina verkstäder
  Vi öppnar 100 verkstäder, över hela Sverige. Vill du vara med och locka 10 000 besökare till verkstäder runtom i hela Sverige – och därigenom öka intresset för arbete i vår fina bransch? Transportföretagen/MAF och MRF bjuder in till projektet ”Motorbranschen öppnar sina verkstäder” och vi hoppas att just du vill vara med!