Bilplastreparationer är framtidens reparationer - MRF

Bilplastreparationer är framtidens reparationer

Utvecklingen inom plastområdet går snabbt och Sverige är världsledande inom reparationer av plastdetaljer på fordon.

MRF granskar avtalstexter mellan försäkringsbolag och verkstäder så att det inte ställs orimliga krav och vi kan bli ditt juridiska ombud. Dessutom har du som MRF-företag tillgång till juridisk rådgivning och en rad medlemsförmåner och rabatter.


Vi driver Bilplastteknik

Ett forum bestående av oss på MRF, försäkringsbolag och leverantörer inom lackbranschen. Tillsammans driver och bevakar vi utvecklingen inom bilplastreparationer samt kontrollerar, testar och utvecklar nya reparationsmetoder. Vi utbildar bilplastreparatörer och samarbetar med branschen så att våra verkstäder håller hög kvalitet och blir godkända Bilplastreparatörer, vilket är ett krav från försäkringsbolagen.

Exklusivt innehåll

Är du medlem i Bilplastteknik? Då erbjuder vi dig exklusivt innehåll som kommer att vara till stor nytta i din verksamhet. Registrera dig nu!

Dela via mail

Stärk ert trygga varumärke – visa att ni är MRF-medlemmar

MRF är ett starkt varumärke med hög igenkänning som står för trygghet och seriositet. Tusentals konsumenter söker varje månad på mrf.se efter information om vilka företag som är medlemmar och vilka garantier som gäller. Passa på att visa för alla att just ditt företag tillhör MRF.

Juridisk rådgivning till MRF-företag

Som medlem i MRF har du tillgång till kostnadsfri rådgivning i juridiska frågor som rör din verksamhet. Våra experter svarar på frågor om allt från gruppundantaget och allmän biljuridik till praktiska verkstads- och bilhandelsfrågor och tekniska föreskrifter. Fem av dessa är ledamöter i ARN, Alllmänna reklamationsnämnden


Jan Olvenmo
Ansvarig bilplast
jan.olvenmo@mrf.se
08-701 63 21

Mer om Bilplast

Antal medlemmar: 240 Huvudfrågor:

  • Drivande inom Bilplastforum
  • Reparationsmetoder och test av nya material avseende plast
  • Ombesiktning av plastreparationsverkstäder
  • Grundkurs plastreparationsteknik (Bojo Utbildningar)
  • Härdplastutbildningar
  • Utbildningar för plast-, lack och skadeverkstäder
  • Plastreparationer, nya tekniker tillsammans med KTH
  • Villkor försäkringsbolag

Rådgivning endast till MRF-företag

Nytt inom bilplast