Nya reparationsmaterial inom BPT

Ett antal nya reparations-material har testats för bilplast. De nya reparationsmaterialen har testats av testgruppen i Bilplastforum, hos BoJo i Mjölby. Det som testats är både nya limmer, spackel och även UV-coating för strålkastarglasreparationer.

Testerna har pågått under hösten.

– Utvecklingen går snabbt inom området, nya material och metoder kommer vi att redovisa på vårens Aktuellt-utbildning, berättar Jan Olvenmo på lack- och skadesektionen samtidigt som han påminner att snart dags att boka sina platser på den obligatoriska Aktuellt-utbildningen i vår.

Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla