Här kommer du att bo under BegBil-17 som går av stapeln 9-10 november 2017.

Information om Clarion Hotel Arlanda

Vi har valt Clarion Hotel Arlanda, för att det skall vara enkelt att ta sig till och från BegBil-17, oavsett var i Sverige du kommer från. Hotellet ligger mitt på Arlanda flygplats, i anslutning till Sky city, mellan terminal 4 och 5. Man promenerar inomhus hela tiden om man kommer med flyg och från flera av parkeringshusen.

Dessutom är Clarion Hotel Arlanda ett modernt hotell med funktionella och rymliga konferenslokaler som passar våra behov. Clarion Hotel Arlanda ligger bara några meter från kommunikationer som Arlanda Express, Flygbussarna och pendeltåg från både Stockholm och Uppsala. Dessutom är du vid gaten inom några minuter. Kommer ni med bil så finns det gott om parkeringsmöjligheter.

Hotellbokning

Vi har tagit fram hotellpriser för konferensnatten och dessutom natten före. Du hittar en länk till hotellbokningen här bredvid och vi rekommenderar starkt att ni bokar hotellet samtidigt med konferensen, då rummen är begränsade och vissa av priserna endast gäller fram till midsommar.
Här bokar du din hotellvistelse, se pdf nedan:

BegBil_17_Hotellbokningsformuläret

Incheckning och utcheckning på Clarion Hotel Arlanda under BegBil-16

Anländer du på BegBil-17:s första dag checkar du in via en gruppincheckning efter första dagens program kl 18, utanför konferenslokalen. Avreser du på BegBil-17:s andra dag checkar du ut i hotellobbyn före konferensen sätter igång kl 9.00. Vi har garderob och bagagerum för dig bredvid konferenshallen under hela BegBil-17.

Relaxa på Clarion Hotell Arlanda

Kommer du tidigare till Clarion Hotell Arlanda kan du nyttja alla deras bekvämligheter. Passa på att träna, koppla av i bastun eller varför inte ta ett dopp i deras utomhuspool?

Parkering

På Arlanda flygplats finns det mängder av parkeringsmöjligheter att välja mellan. Inomhus är det närmast till P-Sky City och utomhus P55.

Länk till Swedavias hemsida för parkering på Arlanda flygplats, här
Karta över parkeringar på Arlanda flygplats, här

Clarion Hotel Arlanda

Tel 08-444 18 00, Tornvägen 2, 190 60, Stockholm-Arlanda

Tillbaka till startsida BegBil-17!

BegBil-17

Succé för årets upplaga av BegBil

Stort tack till alla er 350 som deltog på BegBil-17. Paneldebatter, föreläsningar och diskussioner avlöste varandra...

Läs mer

Program BegBil-17

BegBil-17 handlar om begagnatbilbranschens framtid, digitalisering, sociala medier, privatleasingbilar i retur, branschens lönsamhet och mycket annat!...

Läs mer

Priser för BegBil-17

BegBil-17 handlar om begagnatbilbranschens framtid, digitalisering, sociala medier, dess lönsamhet och mycket annat!

Läs mer
Visa alla