SWEREA möjlig partner inom bilplastprojekt

MRF och SVEFF har träffat det statliga forskningsinstitutet SWEREA i Mölndal.

Detta för dels en allmän diskussion kring att samarbeta mer med utprovning av nya reparationsmetoder för nya reparationsmaterial, dels hur man kan samarbeta i det projekt som drivs av Bilplastforum och KTH kring reparation av fotgängarskydd.

– SWEREA har en mycket fin test- och labbanläggning i Mölndal som bland annat är verksam inom fordonsreparationer. De jobbar mycket med forskning och tester av bland annat ytskikt och limmer. Vi hade bra en diskussion om att de kan vara delaktiga i projektet runt reparation av fotgängarskydd, berättar MRFs Jan Olvenmo och tillägger att SWEREA var imponerade över MRFs och Bilplastforums arbete.

Jan_O
Jan Olvenmo, ansvarig plast-, lack- & skadesektionen
Skicka ett mejl till Jan
 

Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla