Boka Autogloben i januari! - MRF

Boka Autogloben i januari!

MRF är med som partner till mässan som i första hand vänder sig till motorbranschföretag i Storstockholm och Mälardalen. När Autogloben arrangerades 2016 kom 3000 personer från 1200 olika verksamheter/driftställen. MRFs kunskapsspridande branschseminarier lockade då fullt hus.

Joachim Due-Boje, servicemarknadsansvarig på MRF leder samtal och diskussioner från den öppna scenen

MRFs monter på Autogloben 2016

– Det blev till och med lapp på luckan, fullsatt, när vi pratade om verkstadskvalitet och kundhantering, berättar Henric Widén som även denna gång projektleder MRFs medverkan både som program- och seminarieansvarig samt som utställare.
– Vi kommer att presentera fyra till fem seminariepass per dag. Dessutom ansvarar vi för vad som kommer att hända på den öppna scen som står mitt på Globens innerplan. Där kommer en och annan överraskning att presenteras, berättar Henric.

Seminarieprogrammet är under utarbetande från MRFs sida, och ska presenteras för mässgruppen med arrangerande Svenska Mässan, FVU, MYN och DRF, men vi kan redan nämna några programpunkter:

Program Autogloben 2018

  • Morgondagens tekniker, hur förbereder sig skolorna?
  • Framtidens drivlina? Vad ser vi för motorer och växellådor inom fem till tio år.
  • Attraktiv arbetsgivare. Hur attraherar och rekryterar du rätt personal?

Henric hälsar att det är hög tid att redan nu boka i Autogloben 31 januari- 1 februari 2018.

– Som MRF-medlem ska du känna dig speciellt välkommen till oss. Vi har en stor monter på plats dit vi välkomnar alla besökare. Här visar vi MRFs produkter för branschen samt informerar om utbildningar och tjänster, avslutar MRFs Henric Widén.

Läs mer om Autogloben 2018