Informationsmöte hos Arbetsförmedlingen för de medlemsföretag som har visat intresse att ställa upp med praktikplats på sina företag för blivande bilmekaniker, skadereparatörer, lackerare, lastbils- och maskinmekaniker.

Arbetsförmedlingen tillsammans med MRF och MAF har under en tid träffats och tittat på behovet inom fordonsbranschen i Stockholms och Gotlands län. En frågeenkät om behovet skickades ut och nu träffades de som visat sitt intresse. Efter mötet stannade företagarna kvar och bokade framtida möten med sökande. Efter avslutad utbildning på 48 – veckor finns det möjlighet att studentens praktik övergår i en provanställning, om parterna är överens.

 

Deltagare från mötet; Arbetsförmedlingen, MRF, MAF, Lernia och Movan

 

Bilverkstad

Anmäl dig till yrkes-SM 2018

Nu bjuder Bilproffs in till nästa års Yrkes-SM i Malmö, 25-27 april. Yrkes-SM är en viktig...

Läs mer

Vill belysa teknikskifte på Autogloben

FVU, Fordonsverkstadsutrustarna, befinner sig – precis som MRF – i slutspurten på förberedelsearbetet inför Autogloben i...

Läs mer

MRF Toolbox – Praktiska råd till din bilverkstad

Nu är den här, MRF Toolbox! Här hittar du de vanligaste frågorna från våra medlemmar som...

Läs mer
Visa alla