Kom & träffa MRF! Vår Sverigeturné fortsätter under hösten. Vi vill träffa dig som jobbar på ett MRF-företag och informera samt diskutera aktuella branschfrågor. Bland annat kommer vi att presentera resultatet av MYSBY6. Välkommen att boka dig på vår bokningssajt, där du ser vilka städer vi kommer till nu närmast. MRF bjuder in till en fullmatad eftermiddag där vi berättar om vilka frågor vi arbetar med samt informerar om vad som händer i branschen nu och framåt. Vi inleder gemensamt och därefter delar vi upp oss i servicemarknad, lack- och skadesidan samt bilmarknad.

Passa på att uppdatera dig – allt är kostnadsfritt! Boka här


MRFs höstturné fortsätter…

29 november Höör

29 november fortsätter vi vår turné och besöker företagen i Skåne.

 

23 november Stockholm

 

25 oktober Örebro

 Medarbetare från bilhandels- och verkstadsföretag i Örebro.

MRFs team. Från vänster Charlie Magnusson, Johan Holmqvist, David Norrbohm, Joachim Due-Boje, Henrik Idermark och Jan Olvenmo. Bakom kameran Tommy Letzén.

19 oktober Östersund

Tommy Letzén, MRFs vd, inleder MRF PÅ VÄG i Östersund

MRF-teamet laddar upp inför mötet med alla företag i Östersund.

 

11 oktober Sundsvall

5 oktober Skaraborg

Grattis Skövde!

Torsdag 5 oktober är MRFs team på plats i Skövde. Fr v David Norrbohm, Joachim Due-Boje, Johan Holmqvist och Charlie Magnusson. Bakom kameran Tommy Letzén.

20 september Karlstad

Förra veckan var det nedslag i Karlstad och tillsammans med MRF-företagen i Värmlandsdistriktet. Det blev ett fem timmar långt och mycket laddat program med MRFs team; Tommy Letzén (vd), David Norrbohm (juridik), Charlie Magnusson (opinion), Johan Holmqvist (bilhandel), Joachim Due-Boje (verkstad) och Jan Olvenmo (lack och bilskador), inför 40 medlemsrepresentanter från hela Värmland.

MRF PÅ VÄG är ett projekt som pågår under 2017 med målet att träffa merparten av våra medlemsföretag. Hittills har vi besökt 11 städer och 6 återstår i höst, säger Charlie Magnusson som rattar turnén.

– Väldigt bra och årets stora händelse i vårt distrikt, säger Lars Warnestad, distriktsordförande och till vardags delägare i Kia-handlaren Wafab.

– Men vi konkurrerar med aktiviteter som våra generalagenter och andra genomför, och som kräver medlemsföretagens närvaro. Då kan det vara svårt att locka deltagare till våra sammankomster, berättar Lennart Persson, distriktschef i Värmland.

När Lars och Lennart sammanfattar MRFs turnénedslag är de mycket nöjda, inte minst över att få en redogörelse över vad MRF arbetar med i ”de stora frågorna”, som lobbying och andra omvärldskontakter för att skapa rätt förutsättningar för medlemmarna.

– Dessutom vill vi framföra ett speciellt tack till Nobelgymnasiet som ställt upp som värd, det sluter cirkeln eftersom rekrytering och kompetens är två viktiga branschfrågor, avslutar Lennart Persson.

På plats i Karlstad

 

Passa på att uppdatera dig – allt är kostnadsfritt! Boka här

Lunch Branschinformation Framtidsspaning Hot/möjligheter MRF-strategi och fokus Opinionsfrågor Skatte- och avgiftsfrågor Servicemarknad Skade- plåt- och plast Bilmarknad Juridik

 

Vi som medverkar är:
Tommy Letzén – vd
Joachim Due-Boje – servicemarknad
Johan Holmqvist – bilhandel
Charlie Magnusson – opinion, press, samhälle
Jan Olvenmo – lack-, skade och plast
David Norrbohm – förbundsjurist

Vi ses!

 

Läs hela programmet här

Nyheter

Storsatsning av MRF på Autogloben

Nu är det knappt två veckor kvar till eftermarknadsmässan Autogloben och en storsatsning från MRFs sida....

Läs mer

All time high

Snart spränger vi 300-vallen. Det är plast-, lack- och skadesektionens Jan Olvenmos kommentar till det rekordstora...

Läs mer

Uppåt och framåt för Wayke

12 veckor efter Wayke-lanseringen har den nya bilmarknadsplatsen 1,2 miljoner besökare , 10 miljoner sidvisningar och...

Läs mer
Visa alla