De nominerade till Årets företag - MRF

De nominerade till Årets företag

– Det har varit ett tufft nomineringsarbete, det finns många företag att välja mellan, berättar MRFs Jan Olvenmo som tillsammans med medlemmar från lackstyrelsen svarat för urvalet samt motiveringarna till varför just detta företag ska kunna bli Årets företag inom respekitve kategori.

– Det viktigt att det blir rätt, företaget som premieras ska vara duktigt och framför allt vara en förebild för andra branschföretag, fortsätter Jan

De nominerade företagen i tre kategorier:

Bilplastreparationer

 • Plastbiten, Järfälla
  Motivering: Under många år reparerat bilplast åt olika leverantörer, håller hög kvalitet och effektivitet, initiativtagare till nya reparationsmetoder
 • Vinyl Make Up Jönköping
  Motivering: Reparerar både stora och komplicerade plastreparationer på husbilar och husvagnar. Dessa reparationer kräver stor initiativförmåga och att man jobbar med nya metoder
 • Werkstad, Danderyd
  Motivering: Under många år legat i framkant inom plastreparationer. Stor fokus på att reparera istället för och byta. Alltid villiga att ta till sig nya koncept.

Billackering

 • Bilskadecenter, Östersund
  Motivering: Efter en arbetsam period jobbar man aktivt med produktionsförbättringar och har där med fått en helt ny struktur och ett gott och väl fungerande arbetsklimat inom verksamheten.
 • Helmia Bil i Karlstad
  Motivering: På Helmia arbetar kontinuerligt och metodiskt med processförbättringar, vilket lett till att verksamheten ligger i framkant inom sitt verksamhetsområde. Här tydliggörs vikten av ett bra ledarskap!
 • AWs Billackering Motala
  Motivering: Har under flera år hållit hög kvalitet och jobbat verksamhetsförbättringar för och hitta ett effektivare arbetssätt och på så sätt skapat en god arbetsmiljö

Bilskador

 • Gotlands Plåt & Lack (Visby Motorcentral)
  Motivering: Tänkte annorlunda när de byggde sin nya anläggning, deras nya skadeverkstad/lackeringsverkstad är byggd för att kunna skapa förutsättningar för framtiden.
 • Kungsbacka Bilskadecenter
  Motivering: Skadeverkstad som har högt kundfokus och håller hög kvalitet på utförda arbeten. De jobbar aktivt med förbättringar och tar fram nya lösningar för hela verksamheten med målet att skapa bättre förutsättningar.
 • Sällstorps Plåt o Lack
  Motivering: En skadeverkstad som möter framtidens krav, både när det gäller logistik och arbetsmiljö. Högt fokus på kundnöjdhet och kvalitet.