Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft. MRF arbetar nu fram en uppförandekod en s k Code of Conduct, för fordonsbranschen, där syftet är att underlätta och säkerställa att företag inom branschen hanterar datauppgifter och lämnar information på rätt sätt. MRF erbjuder, i samarbete med Training Partner AB och Advokatfirman Lindahl samt flera DMS-leverantörer utbildning under en dag. Läs nedan om tid och plats för vårens kurser.

Tider för vårens kurser 

April: Fordonsdata 11/4, 12/4, 18/4, 19/4, 25/4
April: CDK 13/4, 20/4, 26/4, 27/4
Maj: Winassist 2/5, 3/5, 8/5, 9/5
Maj: MRF VIM 21/5, OBS! Bokas på MRFs bokningssajt här
Plats: Training Partner, Arlanda stad


Utbildningen ger en första grund i GDPR generellt och i MRF:s Code of Conduct, så att ni kan fortsätta driva ert GDPR-arbete när ni kommer hem. Deltagarna får en bra genomgång av GDPR och Code of Conduct, kopplat till diskussioner kring bilbranschens processer, flöden och olika IT-stöd. Under dagen ges också information från DMS-leverantörer om vilket systemstöd för GDPR som de tillhandahåller.

Läs mer om utbildningen här

Nyheter

Wayke – riktad nyemission

Nu tar Wayke nästa steg! Erbjudande till alla 350 aktieägare att teckna en post i den...

Läs mer

Rekrytera rätt! – ny utbildning

Vikten att rekrytera rätt och rekrytera rätt chefer kommer att bli avgörande för framtiden. Den vanligaste...

Läs mer

Undvik registreringar 30 juni!

Undvik att ställa på fordon lördag den 30 juni. På grund av införandet av bonus malus-systemet...

Läs mer
Visa alla